Auto: REX oczywiscie
Wysłany: 2009-10-16, 21:41
yyyyyyyy powiem tak ogólnie autko fajne ale Tył zniszczyłeś przynajmniej jak na mój gust
_________________ "Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili"
Sokrates
toolboy
Auto: RX8 Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Mar 2009 Skąd: slask
Wysłany: 2009-10-17, 00:01
e tam, BASIA, znudzi sie chlopakowi na aucie to sie do ogrodu wstawi - pikna laweczka z tego bedzie
co to za bodykit wrzuciles - przod ms przypomina, ale dopasowanie chyba latwe nie bylo z tego co widac w okolicach polaczenia z blotnikiem
napisz cos wiecej o modach
po marcowym programie OPT w TVN postanowilem cos zmienic. Mial to byc tylko lakier ale z ropedu pozmienialem kilka szczegolikow.
zderzak to Mazdaspeed po przrobkach bo faktycznie nie pasowala gora. Udalo sie to zniwelowac. Progi to ings aero. Felgi 18" Radius R12 sport na Bridgestone (niestety te opony nie nadaja sie na deszcz!ale takie kupilem 2lat temu wiec nie zminialem na inne jak narazie). Spojler Pro Sport - moze nie dodaje wiele uroku do auta ale przy 200KM/h dociska pupcie Rexi;) Farba flip - flop czarno biala perla. Wydech JP Performance (kompltny) + strumienica. Lampy led. W srodku w sumie duze zmiany nie nastapily (moz w przyszlosci). Dodalem tylko subwoofer Vibe 1300W + udalo mi sie podpiac pod port zmieniarki dzieki czemu moge odtwarzac muzyke z kazdego uzadzenia z wyjsciem na jacka np moj telefon. pewnie cos pominalem ale tyle wystarczy jak na chwle obecna
PS Rexi raczej mi sie nie znudzi poniewaz wlozylem w nia wiele serca i jestem sczesliwym posiadaczem tego auta od 2,5roku.
Auto: VW Scirocco 1.4 2.0,CR-V i-CTDi Felicja 1.3 Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: Katowice
Wysłany: 2009-10-17, 10:52
toolboy napisał/a:
e tam, BASIA, znudzi sie chlopakowi na aucie to sie do ogrodu wstawi - pikna laweczka z tego bedzie
hahaha +1
Felgi mi nie do konca pasuja do auta, w tym stylu w ktorym zrobiłes auto zastosowałbym 19 tki z tyłu szersze np TenzoR Type M.
A tak poza tym w to w jednym z Twoich filmików na You
http://www.youtube.com/wa...feature=channel
gdzies napisałes ze predkosc max to około 270 km/h... gdzie ty w Malboku taką górkę znalazl zeby tak rozpedzic Rexa? Chyba ze ta strumienica tak mu poprawiła V max...
MastaMarek
Auto: Mazda RX8
Wysłany: 2009-10-17, 17:45
a gdzie sa naklejki!? kazda naklejka to dodatkowe 5bhp!!
To jest to samo autko co było w TVN Turbo ?! Niesamowita przemiana.
Czarny kolorek fajnie wygląda na masce i dachu a tył to już zupełni mi się nie podoba.
Lampy led... ciekawy pomysł i wykonanie też ok - wrzuć lepszą fotkę jak to w nocy wygląda. Dopóki nie zobaczyłem tyłu to byłem pełen podziwu. Ale i tak szacun za takie odważne mody. Każdy robi tak autko, żeby się mu podobało. Powodzenia przy dalszych modach.
Mi może brak aż takiej odwagi na mody bo podoba mi się seryjny wygląd ReX'a i postanowiłem go nie zmieniać poza drobnymi szczególikami.
wszystko wyglada cacy na zywo:) wierzcie mi lub nie fakt mody sa odwazne ale mi sie wlasnie tak podoba:) wiec o to chyba tu chodzi prawda??
marek- karbon wiesz il siana kosztuje wiec na wszystko przyjdzie czas;)
tak to ta byla w TVN turbo!
PS faktem jest,ze rexi v-max to 255 i ani dudu wiecej teraz pewnie tyle nie poleci ze wzgledu na spojler ale nie testowalem jesze na polskich drogach v-maxa. 240 jeszcze daje rade ale szkoda autka:P
Ja tam mam ogranicznik na 240 więc się nie wypowiadam, co do v-maxa.
woojtas1985 - mam trochę mieszanych uczuć co do Twojego Rexa, ale po prostu należę do osób, które boją się zabawy w tak agresywne zmiany. Ale autko daje radę, pomimo, że ten spojler rzuca się za bardzo w oczy. Ale dobór kolorów - pierwsza klasa. Pozdrawiam