Tak wiec zasadnicze pytanie a raczej prośba o pomoc w zakupie
Chciałbym żeby Mazda trochę usiadła na dół wiec na chwile obecną planuje kupno sprężyn sportowych i tutaj proszę o opinie Wasze Tak wiec w gre wchodzą sprężyny H&R, Einbach,Vogtland ... Do dyspocycji mam około tysiaka
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujący zepsutego Ziła nad Tybetańską przełęcz =-
Auto: RX8 High Niuter ! Pomg: 7 razy Doczy: 07 Mar 2011 Skd: Warszawa
Wysany: 2013-10-23, 16:59
z tych co dałeś to Eibach najlepszy według mnie , osobiście miałem Vogtlandy i się na nich nie zawiodłem ale wolałbym Eibach'y jest pewność że Ci się to nie sklepie w sensie że nie usiądzie po roku niżej niż miało być
Właśnie zależy mi żeby było jak najniżej według producentów to H&R podaje ze obniża o najwięcej czyli 45mm a Eibach i inni o około 25 lub 30 ale tym się nie chce kierowac i po to Ten Post ! Licze na wasze opinie !
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujący zepsutego Ziła nad Tybetańską przełęcz =-
Kiedyś podniosłem na podnośniku to widziałem, że mam czerwone sprężyny firmy vogtland 35/35 na żółtych bilsteinach
Ale jak tam mierzyłem prześwit to chyba wyszło coś koło 9-10cm, więc z tego wynika, że łącznie obniżyło mi jakieś 45mm, w porównaniu do seryjnego zawieszenia.
Zapewniam, że twarde jak gokart , ale za to świetnie się prowadzi w zakrętach