Sqad,
masz racje ale urzÄ dzenia sÄ takie same, sprawdzaĹem na stornie i wszystkie YT-M05-..model wtyczki danego auta..
A tak na marginesie to czy podpinajÄ c ten adapter moĹźna odpiÄ Ä i wyciÄ gnÄ Ä zmieniarkÄ cd (zbÄdna waga)
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Ostatnio zmieniony przez TMsk 2013-10-29, 16:06, w całości zmieniany 1 raz
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2013-10-29, 16:57
tylko Ĺźe zonk zmieniarka ori nie jest podpiÄta pod to gniazdko i nie ma wtyczki.... takiej na kablu.. jest skrÄcona z radiem i poĹÄ czona wtykiem takim obudowa do obudowy... nie wiem jak to nazwaÄ hehe
Auto: RX8 High Niuter ! Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2011 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-10-29, 17:10
o wĹaĹnie a ja zapomniaĹem tÄ zmieniarkÄ zamĂłwiÄ , moĹźe dlatego Ĺźe moja zmieniarka CD oĹźyĹa , im czÄĹciej jÄ mÄczÄ to siÄ nie tnie ... wyposaĹźenie w rx samo siÄ naprawia ..cud
P.S. Pytanie czy te zmieniarki róşniÄ siÄ tylko kablem , a moĹźe jest rĂłwnieĹź róşnica w jakimĹ sofcie czy cuĹ , jak tak to oszczÄdny dwa razy traci i kasa w bĹoto , ja tam bÄdÄ zamawiaÄ tÄ do RX8
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2013-10-29, 19:12
Sqad, no jak wjmiev i poĹoĹźy na chodniku to bÄdzie zewnÄtrzna........
a jak bÄdzie peĹna pĹyt i niÄ rzuci w okno autobusu to bÄdzie sputnik a rzucajÄ cy zostanie ultra mega multi 6cio dyskobolerm ......
Sory... musiaĹem...
BTW TMsk, to tam faktycznie moĹźe sie tylko wtyczkÄ róşniÄ (wÄ tpiÄ bo sterowanie przeĹÄ czanie utworĂłw jest róşne w markach) ale musiaĹbyĹ skoĹowaÄ tÄ wtyczkÄ ... na seryjnym aucie takiej nigdzie nie ma... pinout radia gdzieĹ jest
Ja jestem bardzo oszczÄdnym czĹowiekiem ale bym nie kombinowaĹ tutaj.... chyba Ĺźe bym takÄ zmieniarkÄ juĹź miaĹ moĹźe.......
tylko Ĺźe zonk zmieniarka ori nie jest podpiÄta pod to gniazdko i nie ma wtyczki.... takiej na kablu.. jest skrÄcona z radiem i poĹÄ czona wtykiem
czyli powiedzcie mi czy podpinajÄ c adapter mogÄ w koĹcu usunÄ Ä ta zmieniarkÄ czy nie?
Pytam dlatego iĹź potrzebuje tej przestrzeni na inne urzÄ dzenie
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
http://www.gtacarkits.com...008_car_kit.php
niestety dziaĹa tylko z iphone i ipad
PLUSEM jest to Ĺźe podĹÄ czony poprzez aux z mazda Ĺaduje baterie i ma moĹźliwoĹÄ przeglÄ dania struktury katalogĂłw.