Panowie co powiecie o takiej zmieniarce zewnÄtrznej ? BÄdzie to graĹo razem z fabrycznym radiem ? Wiem Ĺźe z tyĹu radia jest jedno wolne wejscie i to jest wĹaĹnie chyba to "zmieniarkowe". A muszÄ coĹ ogarnÄ Ä zamiast oryginalnej wewnÄtrznej
a Ĺźeby sprawdziÄ soft w radio to wykonaj tÄ czynnoĹÄ
Power the radio on, then press and hold the text and preset 1 buttons at the same time (you might need to start pressing the text button slightly before the preset 1 button). The Software version should be in the display
_________________ High Niuter
Ostatnio zmieniony przez MATi 2013-11-27, 14:00, w całości zmieniany 1 raz
Auto: RX-8 US High Power
Wysłany: 2013-11-27, 21:54
ChĹopaki a co powiecie o czymĹ takim ? MoĹźliwosci tego urzÄ dzenia naprawdÄ mnie zaszokowaĹy ;D 3g i wifi robi robotÄ plus system android ! zastanawia mnie tylko to na jakiej zasadzie siÄ to podĹÄ cza do ori radia .
Wysłany: 2013-11-27, 22:41
Nie no z tego co juz wyczytalem to podpina sie to bezposrednio pod radio a nie jak jakis tani transmiter fm za 5zl w kazdym badz razie wpierw mysze zobaczyÄ jaki mam soft w radiu i czy bedzie wspĂłĹgraĹ z tÄ zmieniarkÄ a tablet to fajne rozwiazanie ale czy nie jest to aby jakoĹ bardzo skomplikowane ?;)
Wysłany: 2013-11-28, 12:20
Ok powiedzmy Ĺźe tablet i skaner na obd juĹź jest a o jaki adapter chodzi ? U Sqad tablet jest fajnie wkomponowany w ori navi, ale to tez dodatkowe koszta i myĹlÄ Ĺźe wystarczyĹ by mi tablecik w jakimĹ uchwycie Tylko jak podpiÄ Ä zwykĹe aux z tabletu pod fabryczne radio i gĹoĹniki ?