A moĹźe delegacja z Katowic was odwiedzi ? I wspĂłlny spot zrobimy ?
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujÄ cy zepsutego ZiĹa nad TybetaĹskÄ przeĹÄcz =-
Raul7
Auto: Mazda RX8 HP Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Gru 2013 Skąd: Krk
Wysłany: 2013-12-31, 15:34
No wĹaĹnie teĹź tak myĹle Ĺźe pare RexĂłw jest..
na 100% 2 no i mĂłj 3-ci..
zĂłĹty z tego co sie dowiedziaĹem Raptora, srebrny stoi zawsze pod Comarchem, no i mĂłj..
ale myĹle Ĺźe jest ich jeszcze pare
to co na taki pomysĹ Ĺźeby sie przykĹadowo na zakopiance spotkaÄ tam na parkingu podziemnym gdzie sie spotykajÄ 'Ĺciganci' ? :D
albo jakiĹ inny pkt..
Auto: RX8 Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Maj 2009 Skąd: KrakĂłw
Wysłany: 2014-01-01, 16:37
jestem za tyle Ĺźe od 6.I Ĺźona zabiera mi na 2 tyg mazdÄ.
JeĹźeli o mnie chodzi to w tygodniu (pon-czw) wieczorem myĹlÄ Ĺźe znajdÄ chwilÄ na spotkanie.
Weekendy (pt-nd) robie za budowlaĹca na budowie
w Krakowie jest jeszcze LeszekNow (na mazdaspeed.pl)
Wysłany: 2014-01-01, 16:47
piÄ tek odpada bo mam nocke.
ale jutro od 19:30..
albo sobota niedziala.
ale to znowu Ty pracujesz :D
i tak Ĺşle i tak niedobrze
btw. Rex.. kosmos.. ĹaziĹem z 20min koĹo niego :D
Auto: RX8 Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Maj 2009 Skąd: KrakĂłw
Wysłany: 2014-06-09, 23:29
Bielau moĹźemy coĹ zorganizowaÄ - ja ze wzglÄdu na budowÄ mogÄ tylko w tygodniu i najlepiej po 20-20.30.
TMsk ma byÄ od czwartku do soboty w Krk swoim RXem, mam nadziejÄ Ĺźe ĹrodÄ obrĂłcÄ Krk>wwa>krk bez niespodzianek to moĹźemy siÄ w czwartek ewentualnie piÄ tek spotkaÄ.
Auto: RX-8 LP '08 Revolution Pb/LPG Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Sie 2013 Skąd: KrakĂłw
Wysłany: 2014-06-09, 23:49
W ĹrodÄ odstawiam MazdÄ pod MyĹlenice do przejrzenia i wyregulowania LPG, mooooĹźe w czwartek odbiorÄ. WiÄc najbardziej by mi pasowaĹ w tym tygodniu piÄ tek albo weekend. Lub przyszĹy tydzieĹ? ChÄtnie zobaczÄ na Ĺźywo te Twoje kapcie
edit: jutro siÄ odezwÄ jak z czwartkiem, moĹźe na wieczĂłr (20-21) gdzieĹ bym mĂłgĹ podjechaÄ