Wysłany: 2014-01-03, 18:06 Moja nowa zajawka Kawasaki 636
Witam
Przepraszam ze tak zniknalem ale zaraz sie dowiecie czemu
Kolega zarazil mnie nowa zajawka a jest nia Moto
po nizej przedstawiam Wam moja nowa zabawke Kawka 636 po lekkim tuningu zestrojona na 140 koni i 102 Nm
ogolnie jazda jest za......sta i adrenalina wylewa sie uszami z pod kasku ,doznania z jazdy na motorze to zupelnie inna bajka i nie ma zadnego porownania do samochodu .
Rexxa nie sprzedalem i nadal jezdze jednak zszedl na drugi plan ,tzn ze jak tylko temp na plus i jest sucho to wsiadam na siodlo a Rexx zostaje w garazu .
Generalnie moge powiedziec Wam ze nigdy nie myslalem ze bede " dawca " a jednak tak sie stalo i szczerze to jest lepsze od sex'u i wciaga strasznie pod warunkiem ze masz w glowie rozum ktorego urzywasz podczas jazdy bo Panowie to nie jest zabawa kiedy w ciagu 2-3 sec rozpedzacie sie z 100km/h do 200 !! trzeba uwazac na wszystko i wszystkich do okola oraz rozwaznie odkrecac manetke ...ale kiedy to wszystko juz sie opanuje hmmmmm czysta przyjemnosc zakrapiana suuutoooo adrenalinka
szczerze polecam !!!
ok dosc tych wypocin przedstawiam moja Kawke 636 R
_________________ bylo
BMW 540 V8 A
BMW 523
BMW 540 V8 A
BMW 535 V8
jest ;D
NISSAN 300zx TT
RX-8
BMW 740I V8
Kawasaki ZX6R
Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
Ostatnio zmieniony przez matber1 2014-01-03, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Tak się zastanawiałem Thomas JDM, co się z Tobą dzieje. Piękny motor, ale w Anglii to chyba dwa razy do roku pogoda pozwala na jazdę taką sztuką. Chociaż, to przecież w GB jest największa sprzedaż kabrioletów w Europie. Bądź kolego ostrożny, gdyż jazda jednośladem bywa naprawdę niebezpieczna.
Tak się zastanawiałem Thomas JDM, co się z Tobą dzieje. Piękny motor, ale w Anglii to chyba dwa razy do roku pogoda pozwala na jazdę taką sztuką. Chociaż, to przecież w GB jest największa sprzedaż kabrioletów w Europie. Bądź kolego ostrożny, gdyż jazda jednośladem bywa naprawdę niebezpieczna.
Hej
No masz racje trzeba byc bardzo rozwaznym i ostroznym ,co do pogody to szczerze mowiac nawet tydzien temu latalem bo bylo sucho i nie wialo za bardzo . Ano zaginalem troche w akcji bo nowa zajawka mnie pochlonela na maxxa , ale jestem i mam nadzieje ze teraz bede juz czesciej tutaj zagladal
_________________ bylo
BMW 540 V8 A
BMW 523
BMW 540 V8 A
BMW 535 V8
jest ;D
NISSAN 300zx TT
RX-8
BMW 740I V8
Kawasaki ZX6R
Auto: RX-8 US High Power
Wysłany: 2014-01-04, 12:52
Nie ma to jak dwa koła Też śmigam od paru lat i ostatnią miałem 600RR ale na zimę poszła do żyda na rzecz nowego autka, ale na lato zabawka obowiązkowa :D A Kawa śliczna w najlepszym malowaniu do tego modelu
średnio mnie jarają takie dwuślady, motocross to jest coś, miałem kiedyś cr250... i średnio raz na tydzień żałuje że ją sprzedałem nic nie daje takiego zastrzyku adrenaliny jak odkręcona maneta po jakimś poligonie, a ilu blizn sie przez to nabawiłem a motorek zacny może też w tym roku sobie sprawie jakieś supermoto. Oby się sprawował i zrobił Ci krzywdy
pewnie tak, ja już chyba jestem za stary na coś takiego i wole bardziej "soft" zastrzyki adrenaliny, świadomość że może Cie zabić mucha w kasku skutecznie mnie zniechęca do takich zabawek.
Auto: RX-7 FC Pomógł: 9 razy Dołączył: 01 Paź 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: 2014-01-04, 19:12
Gratuluję panie kolego
Też nie wyobrażam sobie życia bez motóra i to już od...17 lat.
Zauważyłem jednak mniejsze zapotrzebowanie na adrenalinę, ale to chyba przychodzi z wiekiem
Teraz mam mega frajdę z samej jazdy, nawet bez kręcenia.
_________________ Posiadam niemal wszystkie części używane do RX8, niezbędną wiedzę wynikającą z rotacyjnego zboczenia, zaplecze warsztatowe i zawsze szczere chęci do pomocy przy Rexie.
Tel 533 533 720
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2014-01-06, 00:09
Znając mój talent to pewnie bym allachowi piątke w końcu przybił hehe dla tego zostanę na 4ech kółeczkach.... pofikać to konno lubię ... no ewentualnie polatać bokami krosidłem.....
Ale sprzęciki bardzo kulturalne
Jak na razie nie wybieram sie na druga strone heheh ale lubie odkrecic "manete "
Karol11 kilka kolegow mnie wlasnie namawia na kursa do polandii wiec moze i sie zobaczymy
a teraz z innej beczki niektorzy powinni pamietac moje drugie autko a mianowicie czarnego zx'a ...wiec maly upgrade ... silnik zostal wyjety po tym jak moja pani go doslownie ugotowala hahaha i sprowadzilem z Japan drugi ktory wedlg specyfikacji powinien miec 460 hp i 520 Nm ;D jedyny teraz minus to nadal automat ;-( ale zobaczymy jak starczy kasy to bedzie konwersja na manuala tak naprawde wszystko rozbija sie o czas ,czlowiek chce wrzucac nowe zabawki pod maske ,latac bokiem i na dwoch kolkach a tu jeszcze pracowac trzeba i sie kiedys wyspac hahaha .
w wolnej chwili wrzuce foty czarnej bestyji
co do kawki to zgadzam sie ze czarny najfajniejsze malowanie zreszta poprzedni wlasciciel mial dobry gust i calkiem fajnie go zestroil plus zamontowal dobre gadzety takie jak amortyzator skretu czy power kommander , kompletny wydech Skorpiona i owiewka Puig czarna , upgradowane hamulce przod i tyl crush pady i sportowe regolowane raczki sprzeglo i hamulec jest tego jeszcze troche ale nie znam sie na fachowym nazewnictwie bo jak narazie to dopiero raczkuje w tym temacie
pozdro i raz jeszcze dziekuje za pozytywne komenty
Ps: Karol ladny ten GsxR i widze ze wydeszek tez konkret Yoshimura musi ladnie gadac
kolega trzyma u mnie takiego zoltego w garazu ;-P 2004 rok 600CC
_________________ bylo
BMW 540 V8 A
BMW 523
BMW 540 V8 A
BMW 535 V8
jest ;D
NISSAN 300zx TT
RX-8
BMW 740I V8
Kawasaki ZX6R