UdaĹo mi siÄ zreanimowaÄ gaĹkÄ zmiany biegĂłw (stara byĹa juĹź trochÄ wytarta i draĹźniĹy mnie te szwy)
RozpruĹem jeden szew i okazaĹo siÄ Ĺźe pod spodem jest taka twarda guma, jak dla mnie miĹa w dotyku. Wiec troszkÄ prze-polerowaĹem wodnym 2tys, a tÄ chromowana gĹĂłwkÄ pomalowaĹem pod kolor auta
BiorÄ c pod uwagÄ Ĺźe kosztowaĹo mnie to 0zĹ i tylko trochÄ czasu to jestem w peĹni usatysfakcjonowany.
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Raul7
Auto: Mazda RX8 HP Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Gru 2013 Skąd: Krk
Wysłany: 2014-02-03, 16:22
A mi tam sie bardziej w skĂłrze podoba..
obrÄcz w kolorze nadwozia juĹź gdzieĹ u kogoĹ widziaĹem..
fajnie to wyglÄ da.. listwy przy tunelu Ĺrodkowym teĹź bÄdziesz malowaĹ?
Raul7
Auto: Mazda RX8 HP Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Gru 2013 Skąd: Krk
Wysłany: 2014-02-03, 16:53
KajaK napisał/a:
Raul7 napisał/a:
listwy przy tunelu Ĺrodkowym teĹź bÄdziesz malowaĹ?
Mnie to strasznie kĹuje w oczy ;/
to zaleĹźy od tonu i koloru moim zdaniem..
fakt faktem nie zawsze sie to prezentuje dobrze..
ale gdzieĹ ktoĹ miaĹ wszystkie listwy i gaĹe na czarno..
i to wyglÄ daĹo LUXX!
Na chwilÄ obecnÄ sÄ inne priorytety tj. inne felgi, zawias i lekkie tj.legalne przyciemnienie szyb i tylnych lamp
WiÄc tutaj pĂłki co zostaje OEM a w przyszĹoĹci jak kupie spoiler na tyĹ to bÄdzie pakietowe malowanie spoiler+obrÄcze drÄ Ĺźka,zegarĂłw,nawiewĂłw i pokrÄtĹa (coĹ na wzĂłr jak ma Boletz) wtedy to jakoĹ fajnie wyglÄ da, bo same listwy to tak jak pisze Kajak.
http://i3.fmix.pl/fmi2798...eb5/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi625/...d13/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1818...d01/zdjecie.jpg
ps.RobertoX-8 trafnie Krynica Jaworzyna
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Tablet Samsung Galaxy tab 2 zamontowany
Wszystko dziaĹa wĹÄ cznie z darmowym internetem z Areo2
Do zorbienie zostaĹy 2rzeczy
-wĹÄ czanie/wyĹÄ czanie - jak nie znajdÄ Ĺźadnej alternatywy bÄ dĹş aplikacji to wlutujÄ siÄ w twardy guzik i przedĹuĹźÄ przewody gdzieĹ na zewnÄ trz.
-piszczenie pochodzÄ ce z Ĺadowarki. Test oblaĹy 3Ĺadowarki, jakaĹ zwykĹa na 2,1A belkin i juĹź lepsza Philips. PĂłki co zamĂłwiĹem filtr ferrytowy i zobaczymy czy pomoĹźe.
Sqad nie powiesz mi chyba Ĺźe majÄ c zainstalowanego CarWidget po podiÄciu Ĺadowarki wystartuje mi system....?
JeĹli uĹźywasz go tylko w wzbudzania wygaszania samego ekranu to ja ta opcje mam w ustawieniach systemu, a poprzez Car widget pro tego nie zrobie bo mam custom rom ktĂłry to ma duĹźo innych udogodnieĹ ale np.nie ma opcji car dock.
A Ĺźeby nie bawiÄ sie wpinaniem.wypinaniem Ĺadowarki to mam aplikacje
WĹÄ czanie/wyĹÄ czanie -na chwile obecnÄ nie mam zaĹoĹźonej tylnej Ĺcianki, zresztÄ ona nie bÄdzie juz przykrÄcana od doĹu i obciÄ Ĺem teĹź przeloty w tych 2bocznych wsuwkach. Tak wiÄc w przyszĹoĹci w kaĹźdej chwili bÄdÄ mĂłgĹ ĹciÄ gnÄ Ä gĂłrnÄ obudowÄ Gravity screen ktĂłra wyĹÄ cza ekran po opuszczeniu daszku i czeka sobie tyle czasu ile jej ustawiĹem
Ostatnio zmieniony przez TMsk 2014-02-08, 17:03, w całości zmieniany 2 razy