A więc tak , jeden pin jest do kontrolki , drugi pin jest do uruchomienia napinacza pasów
piny E/F sa od napinaczy pasów , a piny G/H sa od kontrolki zapiecia pasów
pomiedzy pinami G/H tez u mnie niema zadnego przejscia , spróbuj wypiac jeszcze ta duza białą kostke od fotela , wydaje mi sie ze tam poprostu cos ci niestyka w kostkach bądz w kablach
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomóg³: 38 razy Do³±czy³: 30 Lis 2011 Sk±d: Åšladów/Warszawa
Wys³any: 2014-02-14, 11:46
przema72, właśnie na tym rysunku bazowałem. wedle serwisówki między G i H powinno być przejście zawsze. Jaja jakieś.
do kostki wszystkie przewody w fotelach są ok (jest przejście na każdym) . jeszcze raz luknę
[ Dodano: 2014-02-14, 11:48 ] KajaK, wierz mi już próbowałem chyba wszystkiego
poza tym
Ostatnio zmieniony przez Gronek 2014-02-14, 11:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomóg³: 38 razy Do³±czy³: 30 Lis 2011 Sk±d: Åšladów/Warszawa
Wys³any: 2014-02-14, 12:35
KajaK, Nie no spoko... dlatego pisze ... nie wkładam łap gdzie się kończą moje kompetencje heheh... jak nie ogarnę to pojedzie do szpeniów od tego... sprawa dziwna więc nie bede po omacku grzebał... podusie drogie ja tam za twoją nieogoloną facjatą też nie beczę ale za flaszką co mi wisisz przeciwnie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach