Auto: Mazdaspeed RX-8 / Volvo C30 T5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Mar 2010 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2014-02-15, 14:09 Volvo C30 T5 R-Design
Mialem w tym roku GRUBO modzic RX8 ale trzeba bylo zonie kupic cos do miasta i wozenia potomka. Zonka od lat zakochana jest w Volvo i lubi sobie depnac wiec szybka decyzja i jest
Volvo C30 T5 R-Design
Rok 2011
Silnik 2.5 Turbo
Przebieg 24000
Moc 230HP / 320NM
Powiem krotko : MALY POPI***ALACZ Na prawde ladnie sie to odpycha.
Znacie mnie troche i na pewno nie zostawie tego w serii Dolot, wydech ale nie taki jak w RX8 i programik i bedzie sporo wiecej. Ale to z czasem.
Brawo młody. Czysty i kulturalny spsób na pozbycie się żony . Jestem pod wrażeniem.
Czy ten samochód ma napęd na cztery koła? Do przewożenia dziecka to chyba lepsza jest wersja czterodrzwiowa. Niemniej jednak bardzo ładny samochód. Tylko ta typowa dla volvo deska rozdzielcza . Nie jest w moim typie.
Auto: Mazdaspeed RX-8 / Volvo C30 T5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Mar 2010 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2014-02-15, 16:13
adamsud hehe dokladnie C30 akurat maja tylko FWD a szkoda. Dzieciak za niedlugo ma roczek i fotelik juz przodem do kierunku jazdy. Jak mnie nie ma to i tak siedzi z przodu wiec klopotu nie ma. A jak wroce za 6 tygodni to juz sam bedzie sobie wchodzil do tylu wiec tez luzik. Chcialem EVO ale moja mowi ze brzydki...ehhh
Wysłany: 2014-02-15, 17:22
Polestar C30 nie weszlo do produkcji. Byla testowana na Nurburgringu. Niezle zamiatala. Szkoda ze nie wypuscili bo na pewno ja bym bral pakiet Performance Polstar jest do kupienia ale to tylko program zmieniaja. Mati T5 to tez jest turbo