Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2014-02-21, 17:09
Ja tam obsługuje c2 auta które od dawna już na elfie jeżdżą i żyją...
Generalnie najlepszy olej to 5w20 . Ja osobiście do 3 silników remontowanych zalałem taki Gulfa.. chyba jakoś na dniach będę sprowadzał ze 2 beczki..
Wysłany: 2014-02-21, 18:30
Gronek napisał/a:
Ja tam obsługuje c2 auta które od dawna już na elfie jeżdżą i żyją...
Generalnie najlepszy olej to 5w20 . Ja osobiście do 3 silników remontowanych zalałem taki Gulfa.. chyba jakoś na dniach będę sprowadzał ze 2 beczki..
No i teraz nie wiem.. zostawić go.. wymienić go..
dodam że jeździł wcześniej na tym samym oleju..
takie tam z dzisiejszej przejażdżki..
Madzia brudna.. wstyd..
Raul zluzuj z tym brudem bo ja go nie widze to raz, a dwa kolor srebrny jest najlepszym kolorem jeśli chodzi o maskowanie brudu...(miałem raz taki sam kolor na innym aucie). Ty chyba brudnego auta nie widziałeś...
_________________ Nie jestem mechanikiem,więc moje wypowiedzi nie muszą być fachowe. Ale wiem, że RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Bardzo ładne sreberko co do zacisków hamulcowych. Kombinowałem sporo na poprzednim aucie (volvo c70), które też było srebrne i moim zdaniem... Po wielu kombinacjach wyszło, że najlepszym kolorem zacisków do srebrnej budy jest... pomarańczowy Jest extra, polecam
Myślę, że na Twoim rexie by to wyglądało conajmniej zajefajnie
Raul7
Auto: Mazda RX8 HP Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Gru 2013 Skąd: Krk
Wysłany: 2014-02-27, 20:05
Mev napisał/a:
Bardzo ładne sreberko co do zacisków hamulcowych. Myślę, że na Twoim rexie by to wyglądało conajmniej zajefajnie
po 1. dzięki
po 2. zaciski mam w tym kolorze bo wlepki na samochodzie są tego koloru ale powiem Ci..
pomsył i kolor mi sie podoba. mam już w głowie dla niego zastosowanie!!!
po 3. taki o dziś ładny widoczek udało mi sie uchwycić w Reksie
(przebieg)