Witam ! Panowie potrzebuje filmikow albo informacji czy Ĺatwo mi pĂłjdzie z rozkrÄcaniem czÄĹci we wnÄtrzu np. wloty , przedni pas itd. ! WSZYSTKO BEDE MIAL ZAMIAR ODDAC DO HYDROGRAFIKI I BEDZIE Zajebiscie! Ale musze im dostarczyÄ czesc i szukam pomocy ! pozdrawiam
Co do drzwi to
1wyciagnij panel glosnika, jest na zatrzaskach I odlacz glosnik zeby go nie urwac
2wyciagnij panel od sterowania szyby ten z przyciskiem tez jest na zatrzask I odlacz przewod. Pod spodem powinienes miec jedna srube do odkrecenia.
3pod klamka masz taka mala zaslepke wyciag ja I pod spodem bedzie sruba do odkrecenia, po odkreceniu mozesz wyciagnac ten plastik co otacza klamke
4 jest jeszcze sruba na 1/3 wysokosci drzwi patrzac od dolu tam gdzie schowek w drzwiach
5 pozostaje sciagnac panel, jest na takich spinkach to najlepiej zaczac od jednego rogu I po kolei jechac.
jak cos pominalem to poprawcie. Sorki za pisownie, to z telefonu
Widaje mi siÄ, Ĺźe jak to wszystko zrobÄ piszÄ w serwisĂłwce. Jak poszukasz, to znajdziesz jÄ na forum, moĹźesz pobraÄ bÄ dĹş przeglÄ daÄ na serwerze.
Auto: RX8, S6C4, Orion VR6II, F500 Pomógł: 15 razy Dołączył: 23 Mar 2009 Skąd: Strzyşów / MiĹocin
Wysłany: 2013-09-03, 21:29
luke90 napisał/a:
2) jak wyciÄ gnÄ Ä licznik?
Trzyma siÄ na dwĂłch Ĺrubach od doĹu, umyĹlnym ĹrubokrÄtem je podejdziesz, a jak nie, to bÄdziesz miaĹ do nich dostÄp po zdjÄciu plastikĂłw pod kierownicÄ . Odpinasz wiÄ zki i licznik jest twĂłj.
_________________ -= Ĺpieszmy siÄ poznawaÄ nowych uĹźytkownikĂłw RX-8, tak szybko odchodzÄ ... =-
kuzik
Auto: brak Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Paź 2013 Skąd: PoznaĹ
Wysłany: 2014-03-05, 19:32
czy ktoĹ z Was moĹźe podpowiedziÄ jak rozebraÄ mieszek zmiany biegĂłw?
Wiem, Ĺźe najpierw trzeba zdjÄ Ä pierĹcieĹ odpowiednio go obracajÄ c - ten od doĹu, ale nie wiem co dalej a chciaĹbym odnowiÄ gĂłrnÄ czÄĹÄ mieszka.