Chyba naprawdę musisz mnie odwiedzić. Przyjedz i przejedziesz się ja oczywiście zapytam siska , będziesz miał nieco inny zarys wczoraj np. był u mnie wiktor były własciciel rx7 420km i był bardzo zdziwiony po przejechaniu się ze mną .Cyfry to jedno ale na drodze zachowuje się naprawdę przyjemnie powiedział bym że nawet ma "cios" ale nie ma co koniec biadolenia 8-)jak coś drogę znasz.
Powiem tak : Bardzo mi się projekt podoba i mi by wystarczyła taka moc
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujący zepsutego Ziła nad Tybetańską przełęcz =-
Auto: Był RX-8 HN 6-gear '05 / jest Collka TS Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Lip 2012 Skąd: Stąd
Wysłany: 2014-03-12, 14:06
Raptor, wydaje mi się, że jak ktoś już zabiera się za jedno czy drugie to raczej na kasę nie patrzy-liczy się wynik
a poza tym-czego się nie robi dla maniaka rotora
Zawsze opcja bez robienia swapa na logike ale i w praktyce jest tańsza.Najprościej rzecz ujmując zmieniasz tylko osprzet a tu zmieniasz silnik częściowo elektrykę i osprzęt.
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2014-03-12, 18:48
dziwna gadka.... wóz z potencjałem na grube 400+ .... kastruje go turbina i wystarczy tylko wrzucić większą.... to przecież Kali napisał od razu......... chwilowo jest tyle i Pan jest zadowolony... ale ma tą przewagę, że auto w tym momencie jest duuużo bardziej rozwojowe mocowo niż renesis...
Fajnie wyszło i myślę, że kwestia czasu jak wleci jakaś męska suszara...
3mam kciuki, że tak będzie ... kibicuje