xdeadly Gratki zaj....ty wynik tylko ta krzywa cos mnie martwi
tzn mysle ze moze byc jeszcze lepiej poniewaz wykres krzywej gwaltownie spada i idzie w lini prawie poziomej zamiast wspinac sie jednostajnie wzglendem obrotow i dopiero przy okolo 7-8 tys powinien spasc w dol
napisz mi czy masz dolot ?? moze to wina dolotu ?? tzn ze go nie ma lub druga opcja nalezy autko wrzucic teraz na kompa i lekko pozmianiac mapke paliwa i powietrza
pozdro
ps: mysle ze gdyby to zrobic to wskoczy nawet pod 250
i jeszcze jedno zwroc uwage ze pomiar jest przy 12,5 C czyli w lato spadnie do okolo 230 bo temp otoczenia zabija koniki
_________________ bylo
BMW 540 V8 A
BMW 523
BMW 540 V8 A
BMW 535 V8
jest ;D
NISSAN 300zx TT
RX-8
BMW 740I V8
Kawasaki ZX6R
Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujÄ cy zepsutego ZiĹa nad TybetaĹskÄ przeĹÄcz =-
Auto: RX-8 US High Power
Wysłany: 2014-03-14, 17:58
DziÄki panowie ;D Kajak a z tym najmocniejszym NA RX8 w polsce to ĹźeĹ mnie zaszokowaĹ hehe ;D A tymczasem bagaĹźnik speĹniĹ swoje zadanie i dowiĂłzĹ dwa koĹa bez najmniejszych problemĂłw Tyle tylko Ĺźe sam rower juĹź nie podoĹaĹ i urwaĹo mi z tyĹu caĹe przerzutki po wciÄ gniÄciu w szprychy :O co skonczyĹo siÄ 5km marszem przez bagna puszczy biaĹowieskiej:P
Ostatnio zmieniony przez xdeadly 2014-03-30, 14:28, w całości zmieniany 1 raz
przyznam ze miaĹem obawy czy bagaĹźnik sprawdzi siÄ przy wiÄkszym przedmiocie, ale ciekaw jestem z jaka Vmax jechaĹeĹ.
Felgi fajnie siÄ prezentujÄ , nie wiem czy to czarny mat czy satyna ale jest elegancko.
Co to wykresu to podobno fabryka serii nie trzyma, a tutaj po remoncie zacny wynik
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Auto: RX-7 FC Pomógł: 9 razy Dołączył: 01 Paź 2008 Skąd: KrakĂłw
Wysłany: 2014-03-14, 23:58
TMsk napisał/a:
po remoncie zacny wynik
Z tego co kojarzÄ to nowy silnik a nie po remoncie.
PiÄkny wynik, aĹź nie do wiary. Gratulacje!
_________________ Posiadam niemal wszystkie czÄĹci uĹźywane do RX8, niezbÄdnÄ wiedzÄ wynikajÄ cÄ z rotacyjnego zboczenia, zaplecze warsztatowe i zawsze szczere chÄci do pomocy przy Rexie.
Tel 533 533 720