odnośnie kresek/wykresu i całego tego zamieszania to ja nie widzę żądnego problemu aby to wyjaśnić.
Proponuję zrzutę dla xdeadly i podmiankę wydechu (opłacenie mechanika jeśli ktoś mu to zdjąć i założyć) + PONOWNE HAMOWNIE Z OEM WYDECHEM
Myślę że na te +/- 5 osób wyjdzie nie dużo (od dobra flaszka %)
Pomyślcie jako o inwestycji, bo jeśli wyjdzie że faktycznie przy zdrowym silniku daje te +/-15 KM to macie już otwartą drogę to paru KM.
Nie znam się na Wanklach, ale myślę racjonalnie i skoro osoby uważane za kumate w rotorach zarówno na tym forum jak i innych USA/EU jednogłośnie twierdzą że fabryka daje max+/-220KM to coś musi być na rzeczy...
ps[b]Raptor[b] a czy jeździłeś wcześniej na samej obudowie kata, bo mi sie wydaje się że u mnie pusty trochę buczy pod podłogą, druga sprawa jak obniżę auto to sonda może wadzić o ew. progi itp. Dlatego rozważam wspawanie rury...
_________________ Nie jestem mechanikiem,więc moje wypowiedzi nie muszą być fachowe. Ale wiem, że RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Auto: RX-8 US High Power
Wysłany: 2014-03-23, 11:40
Zostało mi trochę folii "karbonowej" i trochę poeksperymentowałem Jest całkiem fajnie ale zastanawiam się czy klapa ma zostać tak jak jest czy zrobić jeszcze tył , czy w ogóle ją zedrzeć
świetnie wygląda, według mnie jak się okleja tył klapy to jakoś tak wygląda ciemno z tym kolorem a tak to według mnie ciekawie się prezentuje
ja bym zostawił jak teraz :D
Ja bym klapę okleił do porządku czyli całą a z tą folią ładnie się prezentuję
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujący zepsutego Ziła nad Tybetańską przełęcz =-