Auto: RX 8 Kuro
Wysłany: 2008-10-22, 00:00
Część Żabcia,
Twoja "8-ka " wygląda zniewalająco. Powiedz, proszę, czy "wzięłaś" ja w takim stanie, czy coś zmieniałaś w niej sama? Co w wersji USA oznacza GT?
Pozdrawiam,[/b]
Kupiłam ją taką potem dorzuciłam felgi i wyszedł taki efekt amerykańskie GT = Grand Touring to europejska wersja Revolution ehh... I love this car ♥♥♥♥♥♥
Wysłany: 2008-10-22, 23:04
Cześć Żabcia,
nazwę GT kojarzę.. Chciałem wiedzieć jaka różnica w silniku, wyposażeniu, dodatkach. Co jeszcze innego w wersji USA? Jak chcesz mogę Ci pożyczyć łańcuchy na 17''( PEWAG sportmatik - podobno dobre i łatwe w montażu) W Austrii, zimą są obowiązkowe w górskich rejonach. (pomijam, że mogą się przydać...)
Pozdrawiam,
Modele różnią się jedynie wyposarzeniem, nie silnikiem.
Listę wyposarzenia poszczególnych modeli można znaleść np na amerykańskiej stronie Mazdy: http://www.mazdausa.com/M...vehicleCode=RX8
Silnik to osobna sprawa.
Co do wyposarzenia to mamy tak:
- inne światła
- brak spryskiwaczy do ksenonów
- radio, które nie odbiera wszystkich fal (czestotliowść można zmieniać co 0,02)
- nawigację na amerykę
- brak światła przeciw-mgielnego z tyłu
- klapka od filtra powiertza się nie zdejmuje tylko odchyla (i to tak ledwo ledwo )
- licznik przęłączany z mil na kilometry
Wysłany: 2008-10-23, 21:47
Dzięki za informacje. Naprawdę fajnie byłoby się spotkać i pojeździć/pogadać!!! Macie jakieś "spokojne" i "bezpieczne" miejsca gdzie można pobawić się 8-ką?
Pozdrawiam,
Wysłany: 2008-10-28, 09:37
Miejsce zacne i fajni ludzie których tam spotkałem. Jak jest możliwość (czyt: Kuba....) to jak najbardziej. Ale "na co dzień" ... Mam 180 km w jedną stronę co oznacza przynajmniej pół dnia żeby troszkę pojeździć! "Zdrowia, powodzenia i CZASU żeby się tym cieszyć"
Pozdrawiam,