Mistrec
Auto: RX-8 231 PS + LPG
Wysłany: 2014-04-10, 19:47 Moje własne "Bejbe"
Witam serdecznie,
Niestety temat RXa z Frankfurtu jest zamkniety (opisywany w innym watku). W zwiazku z tym kupilbym chetnie Madzie na Polskim rynku a jestem bardzo wymagajacy jesli chodzi o ten typ samochodu.
Jezeli ktos by sie zdecydowal na sprzedaz to zapraszam na prv.
Biore tylko pod uwage auta gotowe na sprawdzenie w salonie Mazdy, skora, ksenony, europejczyk, bezwypadkowe, bezkolizyjne, stan wzorowy, zadne uklepy od Pana Stacha.
Nie interesuja mnie US-asy, Kanadyjczyki, przekladane UK-ole itp.
Moge dojechac do wlasciciela RXa lub spotkac sie w okolicach Wroclawia.
Rocznik 2006 i mlodsze .....
Mistrec
Wysłany: 2014-04-15, 14:40
No i stało się .....
Oficjalnie informuje, iż roku Panskiego 2014, 14 Kwietnia stalem się posiadaczem Rexa. W związku z powyższym na drogach Dolnego Slaska pojawi się nowa, czerwona Madzia na numerach zaczynających się od DOL.
Auto sprawdzone u Kojota i polecone przez niego poza jednym malym ale ..... ale o tym innym razem.
Z racji tego proszę moda o przeniesienie tematu do odpowiedniego dzialu :)
Mistrec
Wysłany: 2014-04-15, 20:18
karol11 napisał/a:
To jest ta z seryjnym turbo i jedyna z szyberdachem?
Tam było jeszcze kilka dodatkowych "kwiatkow" , ale fakt jest z szyberdachem.
Koszt na trasie Wawa-Wroclaw 320 km, ze srednia 120-140 km/h - 108 zl (wtajemniczeni wiedza dlaczego ) + 2 redbull'e za 15 zł.:D
Wiem ze miales ja tez w planach ogladac. Mozesz napisac czy ogladales to auto jezeli tak to czy mozesz podzielic sie opinia. Mam dosyc daleko do Lodzi i nie chcialbym jechac na darmo. Troche odstrasza mnie ten hak.
Mistrec
Wiem ze miales ja tez w planach ogladac. Mozesz napisac czy ogladales to auto jezeli tak to czy mozesz podzielic sie opinia. Mam dosyc daleko do Lodzi i nie chcialbym jechac na darmo. Troche odstrasza mnie ten hak.
Hej, no fakt miałem ale to auto jest wystawione wg mnie przez handlarza, który staral się mnie przekonać, ze to kuzyn/kolega przekazal mu do sprzedaży. Kilkanascie razy dzwoniłem, umawiałem się, ale facet miał olewczy stosunek. Upieral się na przegląd w nieautoryzowanym salonie Autoklub a kiedy powiedziałem, ze chce podjechać do autoryzowanego w Lodzi to przestal się odzywac.
Nie wiem co sadzic .....