Auto: RX8 GRAND TOURING Pomógł: 5 razy Dołączył: 09 Paź 2011 Skąd: ToruĹ
Wysłany: 2014-01-01, 01:12 Karta zblizeniowa
Jak w temacie. KtoĹ ma z niÄ jakieĹ problemy? Kontrolka KEY i brak moĹźliwoĹci otwierania przyciskiem na klamce a tylko kartÄ . Sam siÄ pojawia i sam znika
Wysłany: 2014-01-01, 17:26
seba185, chodzi mi o kartÄ ktĂłrÄ wystarczy Ĺźe mam w kieszeni a na klamkach masz maĹe przyciski do otwierania. Dwa razy siÄ zdarzyĹo Ĺźe zaswiecila siÄ kontrolka KEY czerwona i wtedy otwiera i zamyka tylko przyciskami na karcie. Pierwszy raz byĹo przy sĹabej baterii ale po wymianie od razu nie zniknÄ Ĺ problem a później (Gronek widziaĹ bo u niego samo siÄ naprawilo ) Ostatnio teĹź tyle Ĺźe bateria byĹa dobra
[ Dodano: 2014-01-01, 17:39 ]
I nie mĂłw Ĺźe nie ma czegoĹ takiego w rx8 bo raczej nie wydaje mi siÄ od ponad dwĂłch lat Ĺźe zamiast kluczyka mam kartÄ
Auto: RX-8, Audi S8, GS300 Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lis 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-01-01, 18:01
karol11 napisał/a:
I nie mĂłw Ĺźe nie ma czegoĹ takiego w rx8 bo raczej nie wydaje mi siÄ od ponad dwĂłch lat Ĺźe zamiast kluczyka mam kartÄ
To mnie zaskoczyles bo na tyle ile widzialem mazd ,a widzialem ich duzo nie widzialem tego w Ĺźadnej. Nie doĹoĹźyĹ tego ktos przypadkiem? Czyli mam rozumiec ,ze nie odpalasz z kluczyka tylko z przycisku?
Wysłany: 2014-01-01, 18:06
Odpalasz takim pokretlem co jest w stacyjce na staĹe. Wystaje to i odpalasz identycznie jak kluczykiem. Jak odchodzisz od odpalonego samochodu z kartÄ to piszczy i mruga kontrolka czerwony samochodzik z kluczykiem
[ Dodano: 2014-01-01, 18:07 ]
MĂłj rexxx W nasze auta trochÄ to widaÄ
Auto: RX-8, Audi S8, GS300 Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lis 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-01-01, 18:10
To serio nie widzialem w Ĺźadnej ogladanej przeze mnie mazdzie tego. Gronek czy Kojot zapewne widzieli milon razy wiecej ode mnie moze niech oni sie wypowiedza czy jest to seryjny gadzet czy dokladany przez wlasciciela poprzedniego bo zainteresowalo mnie to.
Mistrec
Auto: RX-8 231 PS + LPG
Wysłany: 2014-04-15, 21:17
[quote="karol11"]seba185, .................... Pierwszy raz byĹo przy sĹabej baterii ale po wymianie od razu nie zniknÄ Ĺ problem a później (Gronek widziaĹ bo u niego samo siÄ naprawilo ) Ostatnio teĹź tyle Ĺźe bateria byĹa dobra
quote]
Karol11 Podpowiesz mi jak wymieniÄ baterie w tej karcie, tak przyglÄ dam siÄ, przyglÄ dam i nie widze bezinwazyjnego sposobu do jej rozebrania .....
Mistrec, wymieĹ baterie w salonie mazdy. Ja ostatnio zmieniaĹem bateriÄ w pilocie, bo teĹź nie wiedziaĹem jak to otwiera. PĹaciĹem tylko za baterie.