Siatka jest już czarna, tak kupiłem zderzak gdzie była srebrna, ale fajnie że są, dużo lepiej to wygląda niż z dziurami, a wykonane jest naprawdę porzadnie
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2014-04-17, 00:03
no tu madza dała odbytu... chłodnice dostają łomot kamieniami, muchami kupami i statkami kosmicznymi... im gęstsza siata tym lepiej.. pacnij przed założeniem na czarny mat
Auto: RX8 High Niuter ! Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2011 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-04-17, 07:47
Sqad napisał/a:
600zl za wymiane sprzegla w rwd to kosmos? To jaka jest normalna cena?
taka sama jak w każdym innym czy to awd czy fwd , połowa tego, wiem ile płaciłem Gronkowi a robił mi nie tylko sprzęgło , inny znajomy mechanik zrobił by to za 250-300 PLNów , także dla mnie to kosmos ,ale co kto lubi
Z mniejszych modyfikacji, obrysówki świecące do połowy w technologi led cree Druga połowa z odblaskiem robi ciągle za kierunkowskaz, dzięki czemu są idealnie widoczne. To takie moje zboczenie, w każdym aucie robiłem świecące obrysy ;p
Wszystkie dziury w zderzaku (prócz tej dużej na środku - tam jest ori) wypełnione siatką wzór a'la kamei czarna (obok halogenów i wlot na dole zderzaka). W końcu nie ma dziur, które wyglądały jakby brakowało jakichś części. Dołożone ori spryskiwacze bo seryjnie nie miałem i doprowadzone już wężyki pod maską - potrzebuję jeszcze tylko zbiorniczka/pompki.
Wczoraj pojeździłem po mieście ze 2h - jaram się jak pochodnia
A dziś padł rozrusznik tak dla odmiany Nie ma ktoś tego "lepszego" na handel?