Auto: RX-8 US High Power
Wysłany: 2014-04-20, 11:41
No i niestety dowód w końcu poszedł out, lista rzeczy do zrobienia długa ale pomału już ogarniam. Na kwicie mendy zaznaczyły oczywiscie wydech, lampy tył/przód bez homologacji, brak sprysków xenonu, opony tył, brak swiatła przeciwmgielnego tył oraz naklejkę na szybie czołowej który niby ograniczała moje pole widzenia :O No i mandat za stan techniczny ... Oczywiscie kontrola pod maską by sprawdzić czy coś było dłubane. Chcieli po prostu mnie w końcu udupić jak i inne fajne autka z importu w mieście. No to czas zacząć już ogarniać auto, na tył komplet nowych felg z oponami, lampy już sie szukają na allegro, spryski to będzie raczej atrapa. A zwykły układ wydechowy wleci tylko na chwilę... PS. Panowie jeśli kiedyś na swojej trasie będziecie musieli przejeżdżać przez Bielsk Podlaski to omijajcie szerokim łukiem, tutaj się nie toleruje aut innych od pospolitych rodzinnych wozów, reszta to czyste zło w ich oczach !! A radiolek na mieście nie zdążycie nawet policzyć .Wredne Urwy i tyle....
nie tyle nie działa, co go nie ma(rotor z tylu jest pusty, sam plastik). Mam to samo i do nastepnego przegladu musze to jakoś załątwić..
Ostani raz w zyciu kupiem amerykanca ;p
kurde no lipa wyszła ... ciśnij do diagnosty po znajomości i to załatwi sprawę
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujący zepsutego Ziła nad Tybetańską przełęcz =-
Auto: RX8 Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Maj 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: 2014-04-20, 22:35
z tego co pamiętam to chyba prawo o ruchu drogowym określa
Cytat:
Światła przeciwmgłowe tylne umieszczane są niekiedy jako jedna dodatkowa lampa na tylnym zderzaku (jeśli jest to lampa pojedyncza, powinna być umieszczona z lewej strony lub pośrodku), częściej jednak znajdują się one w zespole lamp tylnych, nie bliżej niż 10 cm od świateł "stop", nie niżej niż 25 i nie wyżej niż 100 cm nad jezdnią