NICE ale nie czaje jednej rzeczy, ty masz teina-s a jakoś dziwnie wysoko stoi?
Robiłeś sam tylne lampy czy ktoś, bo mi kurcze w jednym miejscu po obydwóch stronach pojawiły się pęcherzyki powietrza i tak się zastanawiam czy za bardzo przygrzałem, czy po prostu profilowanie klosza jest tak spore że odchodzi...?
_________________ Nie jestem mechanikiem,więc moje wypowiedzi nie muszą być fachowe. Ale wiem, że RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Auto: Mazdaspeed RX-8 / Volvo C30 T5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Mar 2010 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2014-05-09, 19:27
TMsk moze tak to wyglada, profil opony optycznie tez swoje moze robi. Jak mialem 225/45 to palca z tylu wlozyc nie moglem. Szczerze to nie wiem i nawet nie przywiazywalem do tego wagi. Na pewno jest nizej i wydaje mi sie ze jest OK ;)Co do lamp to oklejane profesjonalnie.
zbieram szczenę z podłogi!!!!!!!!!!! jest kosa!! tak powinna wyglądać rx8!!! pakiet MS kładzie, ciemne dodatki do koloru budy!! fela zacna, wydech, zegary wyglądają dobrze!!! chylę czoła!!
Auto: Mazdaspeed RX-8 / Volvo C30 T5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Mar 2010 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2014-07-06, 16:23
karol11 juz mnie nie ma Pod koniec czerwca bede.
[ Dodano: 2014-07-06, 16:18 ]
Jako ze ktos przepieknie a wrecz POETYCKO napieprzal na parkingu drzwiami o moje drzwi. Zmuszony bylem oddac auto do lakiernika A ze strasznie nie lubie srebrnych plastikow, oddalem rowniez swoje do polakierowania. Jeszcze nie poskladane wszystko ale jak dla mnie duzo lepiej wyglada.