Auto: VW Scirocco 1.4 2.0,CR-V i-CTDi Felicja 1.3 Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: Katowice
Wysłany: 2010-02-14, 22:32
Ja tez widziałem jedną z Estonii sprowadzoną, kolor niebieski taki jak żabcia ma. Zresztą było o tym aucie tu.Kupione z torunia po 3 miesiącach juz szukało nowego własciela Myslałem ze te lusterka to wiejski tuning Tak czy siak oryginalne sa naprawde ładne i maja lampki:) Koniec OT nie zasmiecam. A Twoja RX-7 jest piękna. Nie ukrywam też ze bardzo mi sie podobają Twoje koła :D Jakie to są?
Felgi są 18" Dare Diesel-Bronze (A-Tech) opony "Falken 452" tył 245/35 i przód 225/40. Zadowolony jestem z nich:) Felgi są bardzo mocne, zresztą polecane do driftu, a opony są przyklejone do drogi;)
Dzięki;) jasne że zobaczymy się na jakimś spocie:D pościgamy się Chciałbym ją jeszcze dopieścić trochę, przed sezonem, bo tuleje na tylnych wahaczach pukają, uroki twardego zawieszenia na naszych drogach i w ogóle jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia.
[ Dodano: 2010-04-25, 12:58 ]
Na dzień dzisiejszy Mazda wygląda tak:)