Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2014-06-20, 16:01 REV Chrupek 3 FC Turbo Convertible
No więc udało się wykopać takiego rodzyna.
1989 rok, od 96 w Polsce. Teraz jest jako składak ale będziemy prostować papierologię i leci na zabytek docelowo.
Nie ma lekko... silniczek pali jeździ ale niestety płaszcz wodny oddał więc na dzień dobry rwiemy Motorownię i modzimy.
Na pokładzie skóra, tempomat, szyby na prąd, wspomaganie blablabla
Wóz praktycznie od kąd jest w Polsce stał w garażu więc buda bardzo fajnie zachowana.
Jest też sporo do zrobienia żeby jak to się mówi odwszawić wóz. Wszech obecny zapach auta stojącego wiele lat w garażu nie powala ale środek jest nie zniszczony i praktycznie 100 % kompletny, wszystko nawet działa heheh. Działa także elektryczny dach, który jest w bdb stanie. Ostał się także skórzany pokrowiec na dach
Naturalnie to coś z tylnej klapy zniknie podobnie jak i koła, na miejsce których wlecą jakieś bardziej męskie
Pół dnia zrywałem naklejki "TURBO INTERCOOLER" i tym podobne, których była cała masa
Przyznam się, że to od zawsze było moje marzenie. Pracy mam sporo z waszymi autami więc nie liczę na szybkie zakończenie projektu ale na bieżąco fotki będę wrzucał. Nie będę się rozpisywał jakie plany i na ile koni bo pomysłów jest sporo a jak wiadomo liczą się kreski a nie zapowiedzi
no nareszcie! Trzymam kciuki, żeby nie podzielił losów Chrupka 1 :D
te BBSy robią z tego auta dziadka (chociaż fakt, są bardzo z lat 80-tych), ale wymiana kół jak najbardziej wskazana
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2014-06-20, 17:33
zdu36, BBSy malowane pędzlem... mistrz heheh JDM pełną parą karol11, Na razie icek wsadzony bo jeszcze pare zmian było co do silnika i czekamy na fruty a łatwiej teraz niż na aucie to robić
Gronek jak zacznę imprezować w Śladowie to na hotele nie wyrobię
lecz tak jak już kiedyś pisałem że jak będę jechał w tamte strony to będę informował i pewne osoby muszę odwiedzić :D