fajna!!! FC tylko w Cabrio!! :D Gratulacje spełnionego marzenia :D czekam na rozwój i mody, ale bardziej liczę na to, że będzie bardziej zdrowa seria niż jakis grubo modzony projekt :D Janusz pewnie się ucieszy jak kiedyś tu zajrzy
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2014-06-22, 08:26
Mike, mam do tego jeszcze dwa silniki więc można zawsze do serii wrócić. Heh to nie pierwsze cabrio i wiem że jest przesrane jak słońce pali dynię, jak nie słońce to albo zero widoczności albo wiecznie człowiek przewiany ale strasznie mi się podoba ten wóz bez dachu. No i wiesz........ jak nie mam dachu to nie dachuje........ chyba
Piękne auto! Aż mi się łezka w oku zakręciła. Bardzo dziękuję za odwiedziny, akurat Szkodnik organizował mazdowatego grill'a, więc było można dwie pieczenie przy jednym... grillu upiec. Super, że zrodził się pomysł spotkania rx'owego i podyskutowania o przyszłości forum. Trzeba będzie pomysł wdrożyć do realizacji
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2014-08-18, 09:12
Nieźle.. Szok że odpalał. Po odkręceniu wydechu normalnie wylał się płyn chłodniczy. Dodam, że silnik był otwierany w Polsce w okolicach 99 roku Po mojemu silnik został przegrzany bo uszczelki rozsypały się w proszek. Nic to najważniejsze, że bazowe elementy są lala. Dodatkowo profilaktycznie paneweczki wymienimy