Witam. Niedawno nabyłem czarna rx ósemke. Choć autko mam niedlugo to forum przegladalem juz jakis czas wcześniej. Mój reks jest z 2006r wersja HP 231KM. Przejechane ma 63k km, kompresja chyba 7.3 więc nie ma tragedi :p Dodam pare fotek ktore zrobilem dzisiaj po kilku godzinnym myciu
Auto: Mazda RX8 / Volvo S60 2.4 Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Maj 2013 Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: 2014-06-28, 23:37
Ślicznota. Popieram, że czarne są najfajniejsze Ale fakt, że najlepiej prezentują się po kilku godzinach pucowania, a do tego diabelnie widoczne są wszelkie maleńkie ryski i odpryski.
Niemniej gratuluję i życzę mnóstwo frajdy, jak najmniej problemów.
Auto: RX-7 FC Pomógł: 9 razy Dołączył: 01 Paź 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: 2014-06-29, 10:14
Witaj. Pamiętam to auto. Wszystko się zgadza, sam w nim niedawno mierzyłem tą kompreche przy okazji wymiany zapłonu, wiec potwierdzam. Jest to jeden z nielicznych z wynikiem pow. 7 bar
Dbaj o niego to będzie ci służył.
_________________ Posiadam niemal wszystkie części używane do RX8, niezbędną wiedzę wynikającą z rotacyjnego zboczenia, zaplecze warsztatowe i zawsze szczere chęci do pomocy przy Rexie.
Tel 533 533 720
Raul7
Auto: Mazda RX8 HP Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Gru 2013 Skąd: Krk
Wysłany: 2014-06-29, 11:54
Siemka.
czy nie jeździłeś nią jakieś 2 dni temu po Śmiłowicach?? dałbym sobie głowe uciąć że sie mijaliśmy parokrotnie.. ale może mi sie wydaje tylko
Tak stramer, sprzedawca mowił mi ze u Ciebie mierzył tą kompresje pozatym bardzo zachwalał Ciebie jako kopalnie wiedzy na temat tych aut Raul7, Niestety nie woziłem sie po tamtych rejonach :D