Gronek ale ja dałem dysntans na tył
lewa z dyst. prawa bez.
Teraz mam ET40 i 8cali, ale w przyszłości będę chciał upolować 8,5 cala i ET25-35. Zawsze lepiej mieć mniejsze małe ET niż dystans.
_________________ Nie jestem mechanikiem,więc moje wypowiedzi nie muszą być fachowe. Ale wiem, że RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
karol11 wole w przyszłości kupić Felgi o mniejszym ET, bo jakoś nie jestem zwolennikiem dystansów. A te wziąłem od Raptora, który to wziął je od Rycerskiego
_________________ Nie jestem mechanikiem,więc moje wypowiedzi nie muszą być fachowe. Ale wiem, że RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
no z dystansem lepiej, znacznie .
Pytanko małe, na OEM szpilki nie wchodzi 15mm dyst? (myslałe ze nawet 25 sie zmiesci). A jak tak, to po pierona tam te szpile w dystansie?
sierus, 25 się zmieści ale moim skromnym zdaniem nie jest to bezpiecznie, bo każdy dystans powyżej 10mm zostawia za mało gwintu na nakrętkę (wiem wiem że duże gro zakłada i jest ok, no ale...)
Mike, ja też bym przytulił pakiet aero.
Auto: RX8 GRAND TOURING Pomógł: 5 razy Dołączył: 09 Paź 2011 Skąd: Toruń
Wysłany: 2014-06-30, 22:24
TMsk, 10 to normalnie 15 to już chyba duży max i niezbyt bezpiecznie ale 25 to raczej już nie wejdzie.Tak mi się zdaje jak do swojego pytałem . Ja u siebie się przymierzam z tylu to już chyba rolowac będzie trzeba przy 20mm.
Auto: Mazdaspeed RX-8 / Volvo C30 T5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Mar 2010 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2014-06-30, 23:17
Ja mam z dystansami (25mm) ET20 - jak mialem Vredesteiny nic nie obcieralo, na Federalach troche trze z tylu, tez na Tein S. Pewnie bede rolowal;). Dawaj dalej z modami;)
ja myśle że śmiało trochę większe dystanse mogły by być
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujący zepsutego Ziła nad Tybetańską przełęcz =-