Zapewne niewiele z Was ma nawigacjÄ w swojej 8'ce ze wzlÄdu na to, Ĺźe nie ma w niej mapy Polski. Na wschĂłd od Niemiec jest wielka biaĹa plama
Ale Ci co majÄ (wiÄkszoĹÄ pewnie z USA ) to mogÄ uĹźyÄ jej do czegoĹ wiÄcej niĹź tylko jako lampki nocnej.
Mazda umieĹciĹa tam kilka ukrytych opcji. MoĹźna podejĹźeÄ trochÄ ustawieĹ, trochÄ pozmieniaÄ
Do rzeczy: Z gĹĂłwnego Menu wybieramy "Setup Menu" -> "System Information" -> "Version"
Teraz bÄdÄ c w tym menu wykonujemy poniĹźsze ruchy gaĹkÄ sterujÄ cÄ , mamy do wyboru:
- System Information - gĂłra gĂłra dóŠdĂłĹ
- NAVI ECU Information - góra góra góra dóŠdóŠdóŠgóra góra
- System Analisys - gĂłra gĂłra gĂłra dóŠdóŠdóŠgĂłra dĂłĹ
Powodzenia
OczywiĹcie nie odpowiadam jak sobie coĹ pochrzanicie
A tu maĹy dowĂłd, Ĺźe to dziaĹa
powiem ci Ĺźe, w swojej nie mam i mimo tego , Ĺźe nie dziaĹa to i tak ci zazdroszcze:P bo przynajmniej jak dla mnie bardzo Ĺadnie wyglÄ da po za tym sam efekt wysuwania jest taki bardzo ciekawy
pzdr
Auto: RX-7 FC Pomógł: 9 razy Dołączył: 01 Paź 2008 Skąd: KrakĂłw
Wysłany: 2009-11-03, 22:14
OdĹwieĹźÄ nieco temat.
Powiedzcie mi czy coĹ siÄ zmieniĹo w kwestii navi czy nadal jest tylko ozdobÄ ?
Dlaczego nie moĹźna po prostu zapodaÄ mapy naszego piÄknego kraju?
http://otomoto.pl/mazda-r...-C11668874.html
co o tym sÄ dzicie ? GosÄ ma navi w SDAL-u !dzwoniĹam i powiedziaĹ Ĺźe sprowadziĹ juĹź z polskÄ mapa.Ja wczoraj dzwoniĹam do ASO i odpowiedz jest taka : "nie ma ! nie wiadomo kiedy bÄdzie"
DzwoniĹam do AZ AUTO ul.PuĹawska tel.22 648 40 61. Navi jest do modeli od 2006 !ale do wczeĹniejszych w systemie SDAL nie ma,chciaĹam dzwoniÄ do ODYSSEY ul.GĂłrczewska i BOĹTOWICZ ul.RosoĹa,lecz sympatyczny goĹÄ z AZ AUTO powiedziaĹ Ĺźe nie ma sensu bo i tak nie majÄ !