PomysĹ dobry, teĹź myĹlaĹem o wyciÄ gniÄciu przycisku do tego schowka, ale poszedĹem za pomysĹem TMsk i podpiÄ Ĺem siÄ pod nieuĹźywany przycisk TAPE\MD na konsoli radia. Efekt ten sam i nie trzeba dodatkowych przyciskĂłw. Co do wykonania estetycznego to peĹen szacun, wyglÄ da lepiej niĹź oryginaĹ, ja okleiĹem czarnÄ foliÄ w macie, ale gĹowy nie urywa i chyba przerobiÄ.
[ Dodano: 2014-07-15, 02:02 ]
JakbĹ chciaĹ przerobiÄ przycisk to podpowiem jak, reszty nie ruszaj, nic dodaÄ, nic ujÄ Ä.
krzysiek1985, wiesz co nie pomyslalem o tym przycisku Tape/MD:/ Faktycznie super pomysl:) tylko jak sobie pomysle ze znowu mial bym to rozebrac to mi sie w zoladku przewraca:/ no i kwestia pt. Co ja teraz bym zrobil z tym przyciskiem w schowku:D co do wygladu tapicer wzial cale......20 zl razem z materialem:)
[ Dodano: 2014-07-17, 17:35 ] krzysiek1985, ale w sumie mozesz podpowiedziec jak ozywic ten przycisk:) ....znowu zacztnam kombinowaÄ:)
w tym wÄ tku umieĹciĹem zdjÄcia jak wyglÄ da panel radia (przĂłd i tyĹ) po rozebraniu. Jak bÄdÄ miaĹ chwilÄ to umieszczÄ zdjÄcia jak to przerobiÄ. Wszystko dziaĹa tak jak naleĹźy wiÄc nie ma siÄ co baÄ Ĺźe siÄ spali Rozebranie radia, lutowanie i poskĹadanie zajÄĹo ok 30 min.
tutaj jest opis jak wszystko zrobic, krok po kroku
To co jest tutaj opisane to, to jak podĹÄ czyÄ kabel sygnaĹowy pod radio(i odtwarzaÄ przez pĹytÄ Cd z nagranÄ ciszÄ ), a to o czym pisaĹem ja, to jak podĹÄ czyÄ przycisk zasilania(wyĹÄ czenia ekranu) tableta pod przycisk TAPE\MD, zamiast przycisku ukrytego w schowku. To dwie róşne sprawy. Nikogo do niczego nie namawiam jeĹli chodzi o przerĂłbki, mogÄ pomĂłc jedynie gdyby ktoĹ chciaĹ.
Husar
Auto: w innym Ĺźyciu, ford Mondeo mk3
Wysłany: 2014-07-23, 00:35
Czy z takÄ przerĂłbka wiÄ ĹźÄ siÄ duze koszta?
_________________ Aby przebyÄ tysiÄ c mil, trzeba zrobiÄ pierwszy krok...
Husar, koszt kabla AUX z koĹcĂłwkÄ minijack i to chyba tyle z kosztĂłw. OczywiĹcie do tego lutownica cyna i ĹrubokrÄt:P TroszkÄ czasu i cierpliwoĹci i to bÄdzie chyba wszystko.