Witam ponownie i od razu przepraszam za kolejny założony temat. Niestety narodził się kolejny problem.
Wracałem z meczu w 4...jechałem wolno lecz niestety zachaczyłem o kamień. Dość głośno przesunał sie po podwoziu. Jako ze kamien byl blisko miejsca w ktorym sie zatrzymalem zobaczylem co sie stalo pod podwoziem. Nic ,,nie zwisalo'' - po godzinie pojechalem do dziewczyny i zobaczylem dziwny obiaw:
-gdy silnik wkracza na 3tys obrotów zaczyna dziwnie głośno pracować, jakby tłumik się oderwał, po przekroczeniu 3tys obrotów wszystko wraca do normy.
-zauważyłem też pewne ,,brzęczenie'' właśnie w tym samym momencie czyli ok.3tys obrotów.
Macie jakieś pomysły co to może być ? Jechać może do jakiejś pobliskiej staci i niech na tunelu sprawdzą co tam mogło się stac ?
Auto: VW Scirocco 1.4 2.0,CR-V i-CTDi Felicja 1.3 Pomógł: 2 razy Doł±czył: 08 Maj 2009 Sk±d: Katowice
Wysłany: 2010-03-06, 16:59
Zajebałes tłumikiem Badz którąś częścią orurowania wydechu. Tez tak miałem w hondzie ze sie powiesiłem i stracił moc bo przytkało mi tą rure Badz jest przerwa na łączeniu. Jak koleg wyżej napisał Kanał i ogledziny dokładne
Koledzy problem pojawia się jeśli auto się troche nagrzeje, jak zapale to nic nie brzeczy. Problem pojawai się jak Mazda nagrzeje się. JTRO skoczę na kanał i zobaczę co to może być. Mam tylko nadzieję, że nic poważnego!!
Auto: VW Scirocco 1.4 2.0,CR-V i-CTDi Felicja 1.3 Pomógł: 2 razy Doł±czył: 08 Maj 2009 Sk±d: Katowice
Wysłany: 2010-03-07, 20:41
To co pisze marco. Jak byłem u kojota to taki kolega ktory ma 19 tki chromy tez tym pzywalił. Kojot odkrecił wręczył sprawcy do ręki i po naprawie