Nie znam samochodu który prowadzi się lepiej niż mx5.. Kumpel ma NA (pierwszą generację) przy glebie i szerszych oponach ten samochód nieodkleja się od drogi... Kali, tytuł jak najbardziej zasłużony, ja osobiście nie mogłem się napatrzeć, fura robi szał jak stoi i jak jedzie, przy następnej okazji wpraszam się na prawy
KALI rx-8 ryszał jak nie wiem co, a miatka coś taka cichutka się wydaje
co jak co, ale pozazdrościć takiego cudeńka
planujesz jeszcze podnoszenie mocy? jakieś dodatkowe mody?
Adam R., Co Ty tu jeszcze wchodzisz... lepiej się zapisz do jakiegoś "tłoczniejszego" forum ...
po co ten hejt , udzielam sie tu i tam bez hejtu, które z tych for pozostanie zależy od nas , poszły czystki , bez jr admina świat sie nie skończył , albo pisz z sensem , albo odejdź w pokoju
Dziś dzień upłynął pod hasłem Dyno day Apispower my też tam byliśmy. Miata dziś po wizycie na Battle Royale i dwu dniowym drifcie potrzebowała kilku przejazdów aby dostać parę kucy.Boost nieznacznie się zmienił i do pełni szczęscia czyli dobrej cyfry zabrakło nam trochę paliwa czas na secondary 1000cc. i rev 9000 obecnie 8500 i od 8200 powoli kończy się wydajnosć wtrysków ,przydał by się wydajniejszy cooler więcej info soon. 535km@503nm@