Jezeli zniszczy sie gwinty dokrecajac na wyczucie albo co gorsza pneumatem jest to bardzo mozliwe. Uzywajac zgodnie ze sztuka imo NIE MA OPCJI zeby sie uszkodzily. Jesli ktos ma watpliwosci wstawie fotki moich po ca 5k km niemuminskiego uzywania samochodu. Wydaje mi sie, ze sytuacja na filmie jest czyims glupim zartem.
W PL mamy duzy wybor, poczawszy od zwyklych, przez monochromy, magnezowojakiestam buddy cluba, a konczywszy na wypasach z domieszka tytanu... Nie rozumiem w tym przypadku zakupow zagranicznych.
nie znalazĹem nigdzie na allegro, takich jak podaĹem tam w linku(tych czerwonych)
mogĹbyĹ mi powiedzieÄ czy one siÄ nie zniszczÄ przy dokrÄcaniu? ewentualnie gdzie moĹźna ten klucz kupiÄ o ktĂłrym wczeĹniej wspominaĹes?
Wracam do tematu ALARMU
U mnie jak siÄ wĹÄ czy to migajÄ migacze, ale nie ma Ĺźadnego odgĹosu:
-coĹ zwalone
-brak syreny(ew.gdzie sie znajduje)
-czy moĹźe sygnaĹ idzie przez klakson
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Auto: RX-8/ CBR Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Gru 2012 Skąd: W P N
Wysłany: 2013-11-26, 18:49
Jak zamkniesz pilotem a chcesz otworzyÄ kluczykiem to teĹź wyje. Przynajmniej u mnie.
To tak w kwestii ewentualnego sprawdzenie czy masz syrenÄ i dziaĹa.
U mnie jak siÄ wĹÄ czy to migajÄ migacze, ale nie ma Ĺźadnego odgĹosu:
DziÄki chĹopaki ale napisaĹem, jak alarm sie WĹÄCZA to migajÄ migacze ale syrena nie wyjÄ.
WiÄc tak dla ĹcisĹoĹci -czy to zamkniÄte z pilota auto otworze z drzwi kluczykiem, czy siedzÄ c w Ĺrodku auta z wĹÄ czonym alarmem, on siÄ wĹÄ cza sygnalizujÄ c migaczami, ale brak jakiekolwiek dĹşwiÄku i siÄ zastanawiam co jest tego przyczynÄ ...?
no ale dziÄki przema72 juĹź wiem Ĺźe jest w bagaĹźniku, tylko kurcze jak ĹciÄ gnÄ Ĺem tapicerkÄ to jedynie co tam jest to mocowanie amortyzatora. Chyba Ĺźe gdzieĹ u gĂłry, ale tam wszystko zabudowane a na listwie gĂłrnej pod blachami gĹoĹnik wzmacniacz i cewki do gĹoĹnikĂłw..
Chyba Ĺźe ja mam jakiĹ cichy alarm, a opcja z syrenÄ byĹa za dopĹatÄ
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX