Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: boletz
2015-01-18, 15:35
Sprężyny obniżające
Autor Wiadomo¶æ
Raptor 

Auto: RX8
Pomóg³: 11 razy
Do³±czy³: 20 Maj 2009
Sk±d: Kraków
Wys³any: 2014-08-12, 21:32   

Gronek napisa³/a:
Fakt, że na innych springach rex siada jakoś bardziej tyłem a na Apex jest pięknie i równo.
bo na apexach przód siada bardziej niż tył - stąd z boku wygląda równo - seria ma więcej luzu z przodu niż z tyłu od koła do błotnika

jeśli pomogłem kliknij

TMsk 

Auto: RX8 TiReX
Pomóg³: 1 raz
Do³±czy³: 25 Gru 2011
Sk±d: okolice Rzeszowa
Wys³any: 2014-08-12, 22:39   

Gronek napisa³/a:
Fakt, że na innych springach rex siada jakoś bardziej tyłem a na Apex jest pięknie i równo.

Na Tein S tak samo siada równo ;) (przód 36 tył 18mm)

Gronek 

Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :)
Pomóg³: 38 razy
Do³±czy³: 30 Lis 2011
Sk±d: Åšladów/Warszawa
Wys³any: 2014-08-13, 09:50   

Raptor napisa³/a:
Gronek napisa³/a:
bo na apexach przód siada bardziej niż tył - stąd z boku wygląda równo - seria ma więcej luzu z przodu niż z tyłu od koła do błotnika

W sumie estetycznie ale .. Rajdowiec ze mnie żaden ale np w Celice GT4 na początku ustawiliśmy gwint na równo przód i tył. Fajnie latało ale dostaliśmy burę od jednego pana starszego i zaprowadził nas za ucho na geometrię. Ustawił "ryjem do góry" i różnica w prowadzeniu okazała się kolosalna. Wiem ze to 4ro pęd ale jak widać rex seryjnie też jak motorówka stoi. Jak mi mój Teinik elektryczny przyleci to popróbuję ustawień różnych

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: