HISTORIA
Samochod pierwszy raz wyjechal na droge w Niemczech, tam pobyl okolo 2 lat, nastepnie zostal sprowadzony do polski i smigal na blachach WWL... az do Wrzesnia 2014 roku kiedy to ja go odkupilem od handlarza z Nowego Sacza.
DANE
Mazda Rx-8
Produkcja: 2005r
Silnik: Wankla LP 192KM
Przebieg: 101tys
Kompresja: hmm.. niestety coraz blizej do remontu
Modyfikacje: puki co full Ori ale to sie zmieni...
PLANY
Narazie wszystkie plany zostaja przesuniete w czasie ze wzgledu na zblizajacy sie remont silnika ale narazie nie jestem w stanie okreslic przyblizonego czasu tego przedsiewziecia Napewno bede chcial zlapac pare koni jak juz silnik bedzie wyciagniety.
GALERIA
09.10.2014
17.02.1015
_________________ "Z głupkami nie ma sensu dyskutować, przed głupkami trzeba sie bronić"
W. Cejrowski
Ostatnio zmieniony przez Pofik07121992 2015-04-07, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2014-10-10, 08:19
Pofik07121992, Chyba kojarzę wózek ... kiedyś właściciel nie mógł odpalić i wyszło że aku padło i się zalała
BTW Podpis mi się podoba "Z głupkami nie ma sensu dyskutować, przed głupkami trzeba sie bronić"
W. Cejrowski
Takie o życiu
No widzisz gronek taki życiowy jestem haha Mówisz że była u Ciebie?? a jesteś w stanie powiedzieć mi coś więcej?? Bo gość w komisie nie wiedział nawet jaki olej jest wlany ...
_________________ "Z głupkami nie ma sensu dyskutować, przed głupkami trzeba sie bronić"
W. Cejrowski
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2014-10-10, 19:50
właśnie nie była u mnie tylko ja u niego ale nie jestem na 100 pro pewny .... oleum to się z urzędu wymienia po kupnie BTW to niesamowite gdzie te auta lądują .... był kolo wwa a się znalazł tam w komisie
u mnie była czerwona na wwl ale to gościu na allegro ma wystawioną , a ta jeśli się nie mylę to była ścigana przez komornika ale oczywiście głowy nie dam... Ja osobiście nie pamiętam takiego auta więc nie pomogę
Wiem że na dzień dobry wymienia się płyny ale chciałem dolewkę zrobić bo bagnet był prawie suchy a parę km musiałem przejechać ... Miałem nadzieję że będziesz coś wiedział bo ja nie znam ani odrobiny jego historii ... Kojot mam nadzieje, że nie wyskoczy mi jakaś niespodzianka podczas rejestracji z tego powodu
W. Cejrowski