Auto: RX8, S6C4, Orion VR6II, F500 Pomógł: 15 razy Dołączył: 23 Mar 2009 Skąd: Strzyşów / MiĹocin
Wysłany: 2014-10-14, 19:42
Co ja bym zrobiĹ:
PodwaĹźasz plastik uchwytu do zamykania tylnych drzwi, odkrecasz dwie Ĺrubki. PozostaĹa czeĹÄ tapicerki trzyma sie na zatrzaskach. BÄdziesz miaĹ dostÄp do wtyczek napinacza pasa oraz do przeĹÄ cznika otwarcia drzwi. MoĹźe dostaĹa sie do niego np. Woda, albo najnormalniej coĹ nie ĹÄ czy.
_________________ -= Ĺpieszmy siÄ poznawaÄ nowych uĹźytkownikĂłw RX-8, tak szybko odchodzÄ ... =-
Auto: RX-8 LP '08 Revolution Pb/LPG Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Sie 2013 Skąd: KrakĂłw
Wysłany: 2014-10-15, 20:40
Ja sie skupilem bardziej na poduszkach, boletz bardziej na napinaczach no i moze znajdziesz tam cos niepokojacego, co powoduje to migotanie. Daj znac jak poszlo.
No i tak przy okazji - Mazda zaleca wszystkie manipulacje wtyczkami od poduszek przeprowadzac, kiedy kluczyka nie ma w stacyjce. Inaczej przy odpieciu czegos niefajnego poduszki moga wystrzelic :D Taki detal Chociaz mi sie zdarzylo tak grzebac i nie rozpompowalo mi jeszcze nigdy budy
Auto: ByĹ RX-8 HN 6-gear '05 / jest Collka TS Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Lip 2012 Skąd: StÄ d
Wysłany: 2014-10-19, 09:10
Wiecie co- podociskaĹem wtyczki, fotel poprzesuwaĹem do produ i tyĹu, wczoraj byĹem kilkaset km w trasie i na torze- lampka siÄ juĹź nie zapaliĹa
Jeszcze tylko zakonserwuje wtyczki i powinno byÄ git.
DziÄki za rady- moĹźe to siÄ jeszcze komuĹ przyda.