ładne autko nie powiem. a co do gazu to masz racje to twoje auto i ty nim władasz ale... skoro cie nie stać na utrzymanie tego auta to po co je kupowałeś? pchasz sie w remonty i wydatki których nie unikniesz
ładne autko nie powiem. a co do gazu to masz racje to twoje auto i ty nim władasz ale... skoro cie nie stać na utrzymanie tego auta to po co je kupowałeś? pchasz sie w remonty i wydatki których nie unikniesz
sory że tak powiem ale wkur..ia mnie jak kazdy mówi że jak ktoś zakłada gaz to od razu nie stać na utrzymanie, nie każdy jest takim "szpanerem" że jeździ w benzynie, znam wiele osób które mają własne firmy, zarabiają naprawdę piękne pieniądze a jeżdżą czym? autem w gazie, a wiesz dlaczego? ponieważ oszczędzają żeby w przyszłości kupić lepsze auto
ja to uważam za idiotyzm a sprawa jest prosta, nie chodzi o samo utrzymanie ale czemu mam jeździć dwa razy drożej?! Jakie wydatki? Kwestia instalacji zwróci się bardzo szybko a sam remont i tak w końcu nastąpi ale przynajmniej na razie się nie zanosi a powątpiewam żeby ten gaz miał ten proces przyspieszyć
taki urok tego samochodu ze sie jezdzi drogo a kwiestia szpanerstwa to raczej jest taka ze kupujesz drogie auto chwilisz sie nim a jezdzisz tanio bo kasy nie ma na paliwo, chce sie jezdzic tanio to sie kupuje golfa w gazie i jest spokój. to tylko moje zdanie i nie chcialem nikomu ubliżyc ani nic z tych spraw pozdro
Zwodzik czyli idąc Twoim tokiem myślenia jak ktoś chce jeździć taniej to powinien kupic sobie auto które w ogóle nam się nie podoba, za kierownicą czuć się jak gówno i wyjeżdżać nim tylko w konkretnym celu, no bo po co częściej jak w ogóle nie ma żadnej radości nawet jak się tylko patrzy na to auto... Nie każdy kupuje samochód dla szpanerstwa. Aż takie Lpg jest okrutne?
nie chodzi o szpanowanie i to nie jest kwestia utrzymania. Kwestia oszczędności, bo skoro można to czemu nie?
[ Dodano: 2015-04-17, 11:50 ]
Mazda trafiła na klocki. Układ hamulcowy, i elementy dostępne będą malowane, a tak że zrobiona zostanie konserwacja profili zamkniętych i nadkoli. Plany trochę się pozmieniały z początku. Do jazdy na co dzień inne autko a to do modyfikacji