Poprzedni temat «» Następny temat
Krakowska Madzia
Autor Wiadomość
zwodzik 

Auto: Mazda RX-8
Wysłany: 2014-11-22, 19:08   

ładne autko nie powiem. a co do gazu to masz racje to twoje auto i ty nim władasz ale... skoro cie nie stać na utrzymanie tego auta to po co je kupowałeś? pchasz sie w remonty i wydatki których nie unikniesz

eXe 

Auto: 20B
Wysłany: 2014-11-22, 19:51   

zwodzik napisał/a:
ładne autko nie powiem. a co do gazu to masz racje to twoje auto i ty nim władasz ale... skoro cie nie stać na utrzymanie tego auta to po co je kupowałeś? pchasz sie w remonty i wydatki których nie unikniesz

sory że tak powiem ale wkur..ia mnie jak kazdy mówi że jak ktoś zakłada gaz to od razu nie stać na utrzymanie, nie każdy jest takim "szpanerem" że jeździ w benzynie, znam wiele osób które mają własne firmy, zarabiają naprawdę piękne pieniądze a jeżdżą czym? autem w gazie, a wiesz dlaczego? ponieważ oszczędzają żeby w przyszłości kupić lepsze auto

Junior111

Auto: RX8
Wysłany: 2014-11-23, 00:20   

ja to uważam za idiotyzm a sprawa jest prosta, nie chodzi o samo utrzymanie ale czemu mam jeździć dwa razy drożej?! Jakie wydatki? Kwestia instalacji zwróci się bardzo szybko a sam remont i tak w końcu nastąpi ale przynajmniej na razie się nie zanosi a powątpiewam żeby ten gaz miał ten proces przyspieszyć

zwodzik 

Auto: Mazda RX-8
Wysłany: 2014-11-28, 11:21   

taki urok tego samochodu ze sie jezdzi drogo a kwiestia szpanerstwa to raczej jest taka ze kupujesz drogie auto chwilisz sie nim a jezdzisz tanio bo kasy nie ma na paliwo, chce sie jezdzic tanio to sie kupuje golfa w gazie i jest spokój. to tylko moje zdanie i nie chcialem nikomu ubliżyc ani nic z tych spraw pozdro

Machu 

Auto: RX-8 2JZ + LPG
Wysłany: 2014-11-28, 12:12   

Zwodzik czyli idąc Twoim tokiem myślenia jak ktoś chce jeździć taniej to powinien kupic sobie auto które w ogóle nam się nie podoba, za kierownicą czuć się jak gówno i wyjeżdżać nim tylko w konkretnym celu, no bo po co częściej jak w ogóle nie ma żadnej radości nawet jak się tylko patrzy na to auto... Nie każdy kupuje samochód dla szpanerstwa. Aż takie Lpg jest okrutne?

maleńki 

Auto: rx 8 231km/mercedes A
Wysłany: 2014-11-28, 13:57   

:-D nawet golfa de się fajnie zrobić do szpanu

Junior111

Auto: RX8
Wysłany: 2014-11-28, 21:44   

nie chodzi o szpanowanie i to nie jest kwestia utrzymania. Kwestia oszczędności, bo skoro można to czemu nie?

[ Dodano: 2015-04-17, 11:50 ]
Mazda trafiła na klocki. Układ hamulcowy, i elementy dostępne będą malowane, a tak że zrobiona zostanie konserwacja profili zamkniętych i nadkoli. Plany trochę się pozmieniały z początku. Do jazdy na co dzień inne autko a to do modyfikacji

Odpowiedz do tematu