Auto: rx 8 231km/mercedes A Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Sie 2014 Skąd: tychy
Wysłany: 2014-11-14, 10:09
rex w końcu doczekał się nowej szyby.Ponadto zastanawiałem się nad jakimś delikatnym spoilerkiem no i wybór padł na szoguna hm chyba troszkę przesadziłem z tą delikatnością na razie jest u lakiernika
_________________ wole umrzeć jak mój dziadek spokojnie we śnie a nie jak jego pasażerowie krzycząc z przerażenia
Jeśli nie masz dziur na środku klapy to ok, ale większość mazd ma tą mała listwe z 4dziurami (notabene nie wiem po co takie małe gxxo dawali) . JEśłi mas zdo czeka cię robeinei klapy chyba że 2dziurki Ci nie przeszkadzają.
podobny do tego poniżej na który, kilka osób ma chrapkę
_________________ Nie jestem mechanikiem,więc moje wypowiedzi nie muszą być fachowe. Ale wiem, że RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
miałem okazję "na żywo" widzieć taki spojler w rx-8 i mimo że nie lubię takich dużych to jednak w tym modelu ten spojler całkiem dobrze wygląda(zdjęcia nie oddają całej prawdy)