Do pełnej opcji to prócz nawi brakuje jeszcze tempomatu i szyberdachu Fajne autko, pisz kiedy będziesz trójmieście to chętnie obejrze na żywo bo takie swapy to ciekawa sprawa
brakuje jeszcze sterowania automatyczna bramą we wstecznym lusterku - ale to nie jest "nesesery"
do tematu:
mnie osobiście swap nie interesuje - ale kibicuje Tym co rezygnują z wspaniałej suszarki ...
powodzenia szczerze życzę ... serio
Ostatnie dni przyprawiły mnie o małe problemy z ECU i gdy miałem podpięty zawór VVTI ostro zalewał mi silnik i myślę ze spalanie było na poziomie 50l na 100 km a na niskich obrotach gasł... Po odłączeniu zaworu wszystko wróciło do normy. W każdym razie podobno wadliwy tranzystor na kompie jest i komputer wysłałem do wykonawcy swapa. Mówił, że sam montuje właśnie nowego kompa i znalazł dużo wad w Vemsie to ma zamiar trochę podrasować ten komputer. A korzystając z okazji auta w stanie wypoczynku nadszedł czas na hydrografikę :
hydrografika bardzo się rysuje - na zewnątrz to bym nie robił -chyba że zrobić i pomalować jeszcze lakierem bezbarwnym poliuretanem w szpreju - ale delikatnie żeby nie przesadzić - poćwicz na próbce
Auto: RX-8 231KM Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Sie 2014 Skąd: LDZ
Wysłany: 2014-12-18, 23:14
cysio, są na forum gdzieś aktualne foty wnętrza Twojego Reksia ? Masz fajne smaczki w moim stajlu. Ile z nich to Twoja rzeźnia, a ile mazdowska ? Jak spotkamy się na jakimś zlocie-spocie to z przyjemnością ogarnę ten real, z Twoją osobowością włącznie
Gulgulgul, Pozdrawiam Cię cysio z piwkiem w witce
Cysio na dłuższą metę ta biała kierownica Cie nie drażni? :> Ogólnie środek biało-czarny mi się bardzo podoba ale ta kierownica jakoś za bardzo razi po oczach Za hydrografikę to już Ty się zabrałeś, a nie poprzedni właściciel? :>
Machu – owszem jasna skóra jest upierdliwa i mało praktyczna, ale to nie ma dla mnie znaczenia. Prowadzę w białych rękawiczkach – jak angielski szofer Generalnie przyzwyczaiłem się już do tego salonu i nie wyobrażam sobie żeby było wszystko czarne – miło jest jechać w takim wnętrzu.
Hydrografia to pomysł poprzedniego właściciela - w czasie zakupu auta elementy były zdjęte i czekały na pokrycie grafiką, a że wcześniej miałem styczność z tą technologią – pomyślałem, że mogą to być fajne dodatki i wyszło fajnie.
Na zdjęciach może się wydawać, że wnętrze jest pstrokate – ale w rzeczywistości już takiego wrażenia nie masz – jest zupełnie na odwrót.
No niestety zdjęcia rzadko odzwierciedlają faktyczną "fajnosc" z tymi rękawiczkami to mnie ostro zaskoczyłes musisz bardzo dbać o ten środek, no ale się nie dziwię bo na tym kolorze widać wszystko bardziej niż na reszcie. Myślę że hydro zrobi różnice i na pewno nie ostatni raz skorzystam z tej techniki.
Żartowałem z tymi rękawiczkami bez przesady. Aczkolwiek chusteczki do rąk mam w schowku. Kierownica mało praktyczna ale juz jest. Zawsze można obszyć raz jeszcze.
Auto: RX-8 231KM Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Sie 2014 Skąd: LDZ
Wysłany: 2014-12-20, 23:58
cysio, mi się podoba. Zew. bardzo fajny. Wew. - dizajn limuzyny? ze sportowym charakterem ? jestem na TAK. White kierownicy kontrowersyjny ale jak go nie zmieniłeś to znaczy że coś Cię w nim urzekło.
Upierdliwość utrzymania czystości ? Ciebie to nie przeraża więc nie widzę problemu.
Dorwę Cię w realu to powybrzydzam