Taki mały przedsmak Ogólnie wszystko wygląda jak lusterko - złoty wzór na czarnym połysku, tylko aparat coś nie chce współpracować jak powinien... W środku też się trochę dzieje... No ale jak będzie koniec to wrzucę fotki z operacji w o wiele lepszej jakości
Machu - NO ładne cacko - wyszło - cieszy oko - o praktyczności się nie wypowiadam - sam nie jestem lepszy - jeb...ć praktyczność - oczy są bliżej mózgu niż ręce
Bardzo fajnie to wyszło ... Ciekawe czy okleina nie będzie wstawać od gorącego wydechu
Mam nadzieję, że nic się z tym dziać nie będzie Byłem tak zaaferowany, że nie myślałem o tym że może się coś zkiepścić... Gdyby coś miało się dziać to pewnie by mi powiedzieli, że nie opłaca się tego robić. Ale pożyjemy, zobaczymy - jak coś będzie popraweczka
cysio102 napisał/a:
Machu - NO ładne cacko - wyszło - cieszy oko - o praktyczności się nie wypowiadam - sam nie jestem lepszy - jeb...ć praktyczność - oczy są bliżej mózgu niż ręce
Dokładnie tak samo myślę! Idealnie trafiłeś z oczami i mózgiem :D Ogólnie jeszcze dużo do zrobienia jest a święta zatrzymują w postępie... No ale hydrografika mnie zaczarowała!
Jak nie będziesz strzelać ogniami to wytrzyma
No fajnie to wygląda. Plusem tego rozwiązanai jest że można dać na części chropowate. Bo folią jest problem.
To będzie trzeba okiełznać smoka... co będzie to będzie ale mam nadzieje ze wytrzyma jak najwięcej.
Wielki plus właśnie ze można to kłaść na wielu powierzchniach ale trzeba uważać żeby nie przesadzić nie chce z auta jakiegoś dziwadla zrobić jak wszędzie hydro zamontuje...