Poprzedni temat «» Następny temat
Czarna Mamba !
Autor Wiadomość
karol11 

Auto: RX8 GRAND TOURING
Wysłany: 2014-08-11, 07:55   

Zakladaj zamach MS,polecam :-) Młody jak jeszcze ją bym dołączył to w wawie by było nas słychać :-P

MATi 

Auto: RX8 High Niuter !
Wysłany: 2014-08-11, 09:25   

GediRX napisał/a:
Dobrze, że nie zdecydowałem się na Toyo bo to pierdzawa przy tym wariactwie :D Nie wiem czy to autosugestia ale wydaję mi się, że aucie doszło ciupi ciupi mocy i momentu.

a możesz nagrać jakiś filmik?

GediRX 

Auto: RX8
Wysłany: 2014-08-11, 14:10   

Hehe ... Młody ustawka późnym wieczorem dziś lub jutro na skwerze w Gdyni ?
Terror jest totalny ... w hali garażowej ledwo się da wytrzymać, wentylacja włącza się na max obroty po kilku sekundach od wjazdu. Film nagram w przyszłym tygodniu. Nie wiem co z tą tablicą zrobić ... zasłaniać dolotu nie zamierzam ... choć i tu na różnych forach różne opinie. Na dole z boku to nie wiem do końca jak to ogarnąć ... jakieś know how ?

karol11 

Auto: RX8 GRAND TOURING
Wysłany: 2014-08-11, 17:15   

GediRX, ja mam Toyo od kolektora to na spocie porównamy ;-)

GediRX 

Wysłany: 2015-01-06, 00:44   

Tak parę słów po 1/2 roku jeżdżenia RX8 ... przejechałem autem już ponad 10 tys km ... a modów które planowałem w sierpniu to się raczej nic nie pojawiło ... za dobrze mi się tym jeździ aby coś zmieniać no i w każdej chwili w garażu może u mnie wylądować docelowa zabawka i tam cel to będzie 400 km. Z ciekawostek to powiem, że RX8 w moim przekonaniu czyli kogoś kto kupił auto polski salon i od a do z wie co z nim jest , po zakupie wpakował kilka zł w podstawowe rzeczy to mazda rx8 jest totalnie bezawaryjnym zajebistym samochodem, do tego w miarę uniwersalny i dający tyle frajdy, że naprawdę ciężko w tej cenie z czymś zestawiać ... a jeździłem furami 5 razy droższymi. Np fajne porównanie miałem ostatnio z gt86 ... szczerze nie dał bym tyle mając na oku dobrą rx8. Średnie spalanie 15 l. Na zimę wpadły zimówki. No i akumulator nowy Bosch'a. Mazda służy mi codziennie jako daily car i jeszcze ani razu mnie nie zawiodła :) Na wiosnę jakiś car detaling by się przydał bo od nowości parę rysek na lakierze jest ale to jeszcze nie teraz. Oby każdy był ze swojej tak zadowolony :)

TMsk 

Auto: RX8 TiReX
Wysłany: 2015-01-06, 10:18   

GediRX napisał/a:
Nie wiem co z tą tablicą zrobić ... Na dole z boku to nie wiem do końca jak to ogarnąć ... jakieś know how ?

Montaz Tablicy z boku

GediRX 

Wysłany: 2015-01-06, 12:59   

Właśnie idę do garażu zrobić SPA autom ... pobawię się też tablicą. Czy wy też tak macie, że potraficie czyścić wnętrze 2/3 godziny ? hehe

Kojot 

Auto: rx7 FD rx8 Turbo rx8
Wysłany: 2015-01-06, 15:44   

GediRX, takie wyznania chce czytać :)

SILNIK WANKLA OD A-Z ! Naprawy, tuning, skup i sprzedaż!

https://www.facebook.com/kojotgarage

668 824 980 - Kojot

GediRX 

Wysłany: 2015-01-07, 23:37   

Ojjj tak motoryzacja to moja pasja od małego ... od 15 roku życia czyli od 12 lat jeżdżę wyczynowo ;) na moto a samochody to podstawa egzystencji. Ogólnie siedzę w bmw tak więc najpóźniej na lato wpada kolejna zabawka z bawarii ale RX'em jestem zszokowany. Ogólnie title bmw - przyjemność z jazdy ... dotyczy tak samo mazdy. Poza tym lubię jak auta są w super stanie. Poniżej parę nowych fotek ... niestety również z hali ale co tam. Wydupcyłem tablice w ogóle ... mój patent = mam w bagażniku z taśmą grubą dwu-stronną ... jak Cie zatrzymują to bajera, że wracasz z toru i chłodzenia Ci brakuje ... rozmowa schodzi na inny tor ... jarają się rx'em i wydechem ... albo się nie jarają :P Zauważcie na fotkach jak schowane są koła ... myślę o dystansach na wiosnę HR po 2,5 cm ... ale mnie przestrzega gościu, że Mamba może stracić na zwinności ?!

Jak to mówią ... dolewka ;)

Kojot 

Auto: rx7 FD rx8 Turbo rx8
Wysłany: 2015-01-08, 00:43   

GediRX, witaj w gronie motomaniaków :)

SILNIK WANKLA OD A-Z ! Naprawy, tuning, skup i sprzedaż!

https://www.facebook.com/kojotgarage

668 824 980 - Kojot

Gronek 

Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :)
Wysłany: 2015-01-08, 08:35   

GediRX, Nie ma bulu z dystansami .... auto jest dużo stabilniejsze ... ja odczułem różnicę na korzyść ... co tam kto lubi :) Gratuluję wozu :)

GediRX 

Wysłany: 2015-01-08, 18:24   

no to zamawiam ;)

Odpowiedz do tematu