Auto: RX8 High Niuter ! Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2011 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-08-11, 09:25
GediRX napisał/a:
Dobrze, że nie zdecydowałem się na Toyo bo to pierdzawa przy tym wariactwie :D Nie wiem czy to autosugestia ale wydaję mi się, że aucie doszło ciupi ciupi mocy i momentu.
Hehe ... Młody ustawka późnym wieczorem dziś lub jutro na skwerze w Gdyni ?
Terror jest totalny ... w hali garażowej ledwo się da wytrzymać, wentylacja włącza się na max obroty po kilku sekundach od wjazdu. Film nagram w przyszłym tygodniu. Nie wiem co z tą tablicą zrobić ... zasłaniać dolotu nie zamierzam ... choć i tu na różnych forach różne opinie. Na dole z boku to nie wiem do końca jak to ogarnąć ... jakieś know how ?
Tak parę słów po 1/2 roku jeżdżenia RX8 ... przejechałem autem już ponad 10 tys km ... a modów które planowałem w sierpniu to się raczej nic nie pojawiło ... za dobrze mi się tym jeździ aby coś zmieniać no i w każdej chwili w garażu może u mnie wylądować docelowa zabawka i tam cel to będzie 400 km. Z ciekawostek to powiem, że RX8 w moim przekonaniu czyli kogoś kto kupił auto polski salon i od a do z wie co z nim jest , po zakupie wpakował kilka zł w podstawowe rzeczy to mazda rx8 jest totalnie bezawaryjnym zajebistym samochodem, do tego w miarę uniwersalny i dający tyle frajdy, że naprawdę ciężko w tej cenie z czymś zestawiać ... a jeździłem furami 5 razy droższymi. Np fajne porównanie miałem ostatnio z gt86 ... szczerze nie dał bym tyle mając na oku dobrą rx8. Średnie spalanie 15 l. Na zimę wpadły zimówki. No i akumulator nowy Bosch'a. Mazda służy mi codziennie jako daily car i jeszcze ani razu mnie nie zawiodła Na wiosnę jakiś car detaling by się przydał bo od nowości parę rysek na lakierze jest ale to jeszcze nie teraz. Oby każdy był ze swojej tak zadowolony
Ojjj tak motoryzacja to moja pasja od małego ... od 15 roku życia czyli od 12 lat jeżdżę wyczynowo na moto a samochody to podstawa egzystencji. Ogólnie siedzę w bmw tak więc najpóźniej na lato wpada kolejna zabawka z bawarii ale RX'em jestem zszokowany. Ogólnie title bmw - przyjemność z jazdy ... dotyczy tak samo mazdy. Poza tym lubię jak auta są w super stanie. Poniżej parę nowych fotek ... niestety również z hali ale co tam. Wydupcyłem tablice w ogóle ... mój patent = mam w bagażniku z taśmą grubą dwu-stronną ... jak Cie zatrzymują to bajera, że wracasz z toru i chłodzenia Ci brakuje ... rozmowa schodzi na inny tor ... jarają się rx'em i wydechem ... albo się nie jarają Zauważcie na fotkach jak schowane są koła ... myślę o dystansach na wiosnę HR po 2,5 cm ... ale mnie przestrzega gościu, że Mamba może stracić na zwinności ?!