Wysany: 2015-01-12, 18:16 Informacje odnośnie Mazdy, pokaz na żywo itp. itd.
Witam zaczynam się interesować zakupem mazdy rx8 myślę że w okolicach kwiecień-Maj
i moje pytanie do użytkowników forum czy byłby ktoś tak miły i pokazał mi swoje cudeńko? trochę opowiedział pokazał co i jak na co zwracać uwagę itp.
Jestem z okolic Rzeszowa dokładnie mielec ale też często bywam w Legionowie k Warszawy.
Wiecie Info w internecie to nie wszystko a naprawdę podoba mi się ten dupowóz :D
Byłbym bardzo wdzięczny i postawił piwko Pozdrawiam
_________________ Ile dałeś Tyle Przejechałeś! Pozdro Dla wszystkich posiadaczy RX8!
Ostatnio zmieniony przez Bielau 2015-01-23, 00:55, w caoci zmieniany 1 raz
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomg: 38 razy Doczy: 30 Lis 2011 Skd: Śladów/Warszawa
Wysany: 2015-01-12, 18:32
Luffy, Zapraszam ... na placu zawsze coś stoi i zobaczysz sobie to auto od kuchni ... generalnie zbieramy się na jakiegoś spota więc może ktoś jeszcze podjedzie i sobie pojeździsz
yhym jasne dzięki za propozycję panowie wiecie mam pewne obawy iż nie chcę być za bardzo uznany wśród was za gówniarza gdyż mam 20 lat a w sklepie ludzie nie wierzą..niestety ten typ tak ma no ale na samochód choruję od bardzo dawna już kasy coś mam bo mam ale nie chce wdepnąć.. I juz po zakupie wiedzieć jak dobrze się zająć tym autkiem żeby jak najdłużej żyło i miało się dobrze
No i raczej zawitam na forum już na stałe także poznamy się lepiej Dzięki I Będe się do wszystkich odzywał !
_________________ Ile dałeś Tyle Przejechałeś! Pozdro Dla wszystkich posiadaczy RX8!
Luffy - znajdź jakąś sztukę w komisie w dogodnej odległości od Swojego miejsca pobytu - żebyś się za mocno jazdą nie zmęczył. Pojedz i usiądź Sobie wygodnie za kierownicą, czuj się luźno, powiedz że chcesz Ją KUPIĆ !!!, niech da Ci się przejechać, ale ze sprzedawcą nie rozmawiaj - nie pytaj o historię auta - nie pytaj o Wankla o NIC nie pytaj. On i tak będzie gadał - nie słuchaj!! - nic się nie dowiesz. Przede wszystkim odpal silnik (pod warunkiem, że jeszcze będzie mógł ) , przejedz się - ostro - jak będzie to możliwe, wysiądź - a samochód będziesz miał szybciej niż Ci się wydaje. : )
Luffy Ja mam 22 lata i w tamtym roku wsiadlm do swojego ReXa. Wydaje mi sie ze wiek tu nie ma nic do rzeczy, jesli tylko masz juz prawko, liczy sie poziom oleju ... w glowie ...
_________________ "Z głupkami nie ma sensu dyskutować, przed głupkami trzeba sie bronić"
W. Cejrowski
Samochód którym jeżdzę już jakiś czas macie w opisie Nissan almera 2006 r 1.5 więc z grubsza mazda to będzie pierwszy własny samochód Apropo sztuki w Komisie bodajże widziałem jakąś w ostrowcu świętokrzyskim to po drodze dziś może zobaczę