Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2014-05-15, 21:06 CHRUPEK REV2 by Gronek
No wiÄc heh
Mazda RX8 .. wersja HP 2005 rok 160 tyĹ przebiegu , klimatronik, szyber, skĂłra brÄ z-czarny (qrde nie ma tempomatu ) zmieniarka 6cd, navi (nie robi na PL jak w kaĹźdym gĂłwnie z przed 2006) blablabla idealna, niemiec sraĹ ze szczÄĹcia jak sprzedawaĹ ... wiÄkszoĹÄ osĂłb, ktĂłrych auta juĹź popsuĹem zna ten wĂłz.
Od czego tu zaczÄ Ä ?? moĹźe od tego, Ĺźe auto kupione po doĹÄ mocnym gradobiciu w celach handlowych.
Generalnie nie handluje autami ale przemĂłwiĹy fakty... :
1 wĹaĹciciel od nowoĹci (bez kitu starszy pan)
poza wgniotami stan techniczny oraz estetyczny na 5+
peĹna dokumentacja, pierdylion kluczykĂłw ...... moĹźna by tak dĹugo
Teraz konkrety.........
Jak wiecie w chrupku rev1 pokonaĹa mnie grawitacja .... dĹugo zastanawiaĹem siÄ co nastÄpne.
Na pierwszym planie byĹa RX7 FC, potem siskowa rx8 ( no tutaj nie mogĹem spaÄ po nocach).
WziÄ wszy pod uwagÄ iloĹÄ gratĂłw zamĂłwionych u podwykonawcĂł , ktĂłre do mnie lecÄ i potrzebÄ ich sprawdzenia w realu ( Ĺźeby potem nie byĹo, Ĺźe wykres siÄ zapodziaĹ ) zostaĹo postanowione przez wielkÄ radÄ mnie i samego Ja ................ WĂZ ZOSTAJE
Pod maskÄ motorownia w bdb stanie z wymienionymi u nas uszczelniaczami i panewkami.
Docelowo wleci silnik z Chrupka 1 i bÄdziemy kontynuowaÄ eksperymenty, Ĺźeby byĹo na kreskach jasne i klarowne co daje a co zabiera
Dla chÄtnych ... obecny silnik na sprzedaĹź w dobrej cenie
To narazie tyle
No i tak powinno byÄ. KtoĹ kto naprawia wankle to obowiÄ zkowo powinien mieÄ samochĂłd z wanklem
Zastanawia mnie czemu chcesz wstawiaÄ silnik od poprzedniego rx8? Jak ten masz juĹź po remoncie?
Co do gradobicia to widziaĹem jakie potrafiÄ zrobiÄ cuda z prostowaniem bez lakierowania. OglÄ daĹem kiedyĹ autko po takiej naprawie, to nie mogĹem uwierzyÄ, Ĺźe to miaĹo atak gradu.
Zastanawia mnie tylko czy idzie prostowaÄ machÄ z aluminium?
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2014-07-29, 12:32
Wojtex16, WĹaĹnie tak jak MATi, napisaĹ. stary hehe ma zrobiony 1000 km a ten tutaj moĹźe z 50
[ Dodano: 2014-07-29, 12:31 ]
WiÄc Ĺźycie pisze róşne scenariusze....... ZnalazĹ siÄ czĹowiek, ktĂłremu tak siÄ spodobaĹa, Ĺźe nie dawaĹ mi spaÄ po nocach i pomimo tĹumaczenia, Ĺźe nie jest do sprzedania w koĹcu wymÄczyĹ ... po wakacjach zmieni kolor, dostanie nowiutki silnik oraz wiele ciekawych dodatkĂłw.
Wysłany: 2015-01-23, 09:24
Auto jakieĹ póŠroku temu dostaĹo nowy silnik i cieszy nowego wĹaĹciciela ..
MoĹźna wiÄc myĹlÄ ten temat usunÄ Ä bo swĂłj wĂłz opiszÄ po zakoĹczeniu prac