Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: boletz
2015-02-09, 16:33
Kupno Rexa
Autor Wiadomo¶æ
Kambodza 

Auto: W Przyszłości RX8
Do³±czy³: 08 Lut 2015
Sk±d: KoÅ„skie
Wys³any: 2015-02-08, 13:49   Kupno Rexa

Witam wszystkich forumowiczow .
Otóż nadeszła piekna chwila kiedy to juz uzbierałem jako taki budżet na auto swoich marzeń :) mowa oczywiście o RX8 .
Mam pytania do posiadaczy aut otóż chciałbym sie dowiedziec czy do 32 max 33 tys uda mi sie kupic cos porządnego , nie chce kupic auta ktore ma teoretycznie na allegro 70 tys przebiegu i brak kompresji. Przeglądając oferty tych aut , mowie o allegro , olx wydaje mi sie ze nie ma nic konktetnego , lecz moge sie mylic . Zalezy mi głownie na tym abym nie musiał robic remontu po sezonie bo wiadomo ze to nie małe $ . Czy warto jest jechac po auto do Niemiec oraz co powinienem sprawdzic kupując auto chodzi mi głównie własnie o silnik . Czy odpalanie na ciepłym i zimnym da mi choc troche jakiejs gwarancji ? Mógłbym sie spotkac z kims z forum , pogadac , moze ma ktos rx8 ze swietokrzyskiego . Przyrządu do mierzenia kompresju niestety nie mam , wiec jadac sam po auto jade praktycznie w ciemno , w moich okolicach mechanicy nie wiem czy wiedza wgl na czym polega wgl praca tego silnika dlatego chciałbym uzyskać od was kilka wskazówek .
Pozdrawiam Michał

Gronek 

Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :)
Pomóg³: 38 razy
Do³±czy³: 30 Lis 2011
Sk±d: Åšladów/Warszawa
Wys³any: 2015-02-08, 14:59   

Kambodza, całe forum jest o tym.. od tego mamy dział dla nowicjuszy gdzie najwyraźniej nie chciało Ci się zajrzeć... Bez pomiaru kompresji nie ma magicznego sposobu na sprawdzenie i jakiekolwiek ustalenie czy to jeszcze pojeździ. Za kwotę, którą chcesz przeznaczyć na wóz można śmiało kupić bardzo ładny egzemplaż z pewnym silnikiem.... nawet nowym Ponieważ jest to dział "kupię" to mogę Ci powiedzieć, że jeden z moich klientów chce sprzedać swój wóz z pewnym silnikiem. Gość nie jest na forum i nie ma zamiaru być .. a szkoda bo już długo porusza się tym autem.
Jeżeli będziesz zainteresowany to zapraszam do kontaktu.
Można też jak najbardziej sprowadzić auto z DE ... Bardzo fajne sztuki są aktualnie nawet. Można kupić pojazd z uszkodzonym silnikiemlub bez. Silnik naprawić, zbudować drugi lub wstawić nowy ... Mowa oczywiście ciągle o twojej kwocie. Możliwości jest tysiąc.. określ może dokładne wymagania co do auta... wtedy to będzie się nadawało do działu kupię a nie do kolejnego tematu "Na co patrzeć przy kupnie"
Reasumujac w kwocie 33 tyś można już sobie pofolgować z wymaganiami, wersjami itd..

boletz 
władca slotów

Auto: RX8, S6C4, Orion VR6II, F500
Pomóg³: 15 razy
Do³±czy³: 23 Mar 2009
Sk±d: Strzyżów / MiÅ‚ocin
Wys³any: 2015-02-08, 17:18   

Kambodza, zapoznaj siÄ™ z regulaminem naszego forum.

Kojot 

Auto: rx7 FD rx8 Turbo rx8
Do³±czy³: 24 Wrz 2008
Sk±d: wawa
Wys³any: 2015-02-08, 22:39   

witaj,
opcji jest wiele -ja będę nie długo jechał po kilka sztuk także też mogę pomóc
Pozdrawiam

SILNIK WANKLA OD A-Z ! Naprawy, tuning, skup i sprzedaż!

https://www.facebook.com/kojotgarage

668 824 980 - Kojot

Kambodza 

Wys³any: 2015-02-09, 16:13   

Mianowicie chodzi mi głównie o czarny kolor auta , ew jakiś ciemny szary , skóra tylko czarna lub biała .Wersja 231km . Najwazniejsza rzeczą dla mnie jest zdrowe serducho auta , tzn chciałbym posmigac nim chociaż ze 2/3 sezony bez remontu silnika gdyz nie bede ukrywał po prostu nie bedzie mnie stac na remont w niedalekim czasie lub kupno nowego , musiałbym sprzedac aktualne audi lecz jest mi ono rowniez bardzo potrzebne , zona , praca itp

boletz 
władca slotów

Auto: RX8, S6C4, Orion VR6II, F500
Pomóg³: 15 razy
Do³±czy³: 23 Mar 2009
Sk±d: Strzyżów / MiÅ‚ocin
Wys³any: 2015-02-09, 16:34   

prowadzicie rozmowÄ™ w koszu....

no dobra, przenoszÄ™ temat w odpowiednie miejsce

Kambodza 

Wys³any: 2015-02-09, 16:36   

boletz, dzieki

Gronek, Moge prosić o wiecej info na temat tego auta ktore chce sprzedac twoj klient ?
Ostatnio zmieniony przez boletz 2015-02-10, 00:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: