boletz to co chcesz zrobić jest mega grube. Jak robić to konkretnie a nie tam malowanie zaciskòw na czerwono. Pełen Szacunek ! Myślę ze powinieneś zablokować nicki w stylu: 20B, master, debesciak, JDMking, a później wybrać sobie jeden
Gratulacje Boletz ! Ale chyba przestanę Cię lubić To moja miała jeździć pierwsza z 20B !
No nic ! Pozostaje mi życzyć Ci powodzenia co bym mógł skorzystać z Twojgo doświadczenia i miał się z kim ścigać
Auto: RX8, S6C4, Orion VR6II, F500 Pomógł: 15 razy Dołączył: 23 Mar 2009 Skąd: Strzyżów / Miłocin
Wysłany: 2015-02-12, 12:01
Rad jestem słysząc same pozytywy
Zbieramy się do zamówienia części do silnika, caluśki będzie złożony na wyczynowych podzespołach. Powiem wam coś w sekrecie. Miałem często ciarki idąc w stronę garażu, wiedząc że czeka mnie tylko i wyłącznie czysta przyjemność z jazdy. Teraz na myśl o tym ciosie który będzie miał miejsce to boli mnie brzuch.
Na chwilę zmieniam trochę markę. Mam do zrobienia tapicerkę do BMW E3.
_________________ -= śpieszmy się poznawać nowych użytkowników RX-8, tak szybko odchodzą ... =-
Miałem często ciarki idąc w stronę garażu, wiedząc że czeka mnie tylko i wyłącznie czysta przyjemność z jazdy.
miałem tak jak kupiłem rx8, za każdym razem po powrocie z delegacji co piątek szybki prysznic i do fury przejechać się za czystej przyjemności! Piękne uczucie którego bardzo mi brakuje, ale myślę że już nie długo zaspokoję swój głód Sławku w takim razie jak Kali skończy pracę to przed wejściem do garażu będziesz musiał postawić defibrylator
Bmw też możesz opisać, też bardzo ciekawy samochód i jedno z niewielu bmw które byłbym skłonny kupić, jestem ciekaw co tam grzebiesz i w czym
miałem tak jak kupiłem rx8, za każdym razem po powrocie z delegacji co piątek szybki prysznic i do fury przejechać się za czystej przyjemności! Piękne uczucie którego bardzo mi brakuje, ale myślę że już nie długo zaspokoję swój głód
Bo takie jest przeznaczenie tego auta Nawet jeśli nadaje się na dialy raide to jeżdżenie nią codziennie w korku po mieście to nie to samo co raz na tydzień się nią przejechać po przesiadce z Gofla czy tam Yarisa
Jeżdżąc nią codziennie po prostu auto powszednieje i nie udeża Cię tak bardzo.
Trzeba planować czasami dłuższe rozłąki aby w pełni docenić auto
Auto: Mazdaspeed RX-8 / Volvo C30 T5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Mar 2010 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2015-02-12, 17:15
Nie powiem ze ja tez troche zazdroszcze bo chcialem aby rowniez moja byla pierwsza ale nie bede mial nic przeciwko jak bedzie druga lub trzecia. Mam nadzieje Boletz ze nie bedziesz trzymal sekretow co i jak ugryzc ze swapem. Kali raczej na pewno bedxie i mojego ogarnial choc pewnie jeszcze o tym nie wie. ;)juz sie nie moge doczekac jak to wsadzisz.
Auto: RX8, S6C4, Orion VR6II, F500 Pomógł: 15 razy Dołączył: 23 Mar 2009 Skąd: Strzyżów / Miłocin
Wysłany: 2015-02-12, 21:13
Przetrę szlaki, to na pewno
Wiedzy nigdy nie ukrywałem, więc nie będzie problemu, aczkolwiek Kali o pewnych rozwiązaniach nawet mi nie powie Ale taki mechanik musi mieć swoje patenty, normalna sprawa. Dzięki temu że samodzielnie auto wybebeszam nie muszę się śpieszyć, możemy robić wszystko etapami nie zastawiając Kaliemu miejsca na placu czy podnośnika.
Powiem wam że na pewno trzeba wyłączyć racjonalne myślenie bo potrzeba mnóstwo eci peci.
_________________ -= śpieszmy się poznawać nowych użytkowników RX-8, tak szybko odchodzą ... =-
Auto: Mazdaspeed RX-8 / Volvo C30 T5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Mar 2010 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2015-02-12, 22:04
Kali to co musi niech zostawi dla siebie. Ja tam nic do tego nie mam. Sam bedzie robil wiec mi pewne rzeczy nie beda potrzebne. Co do racjonalnego myslenia to nie mam z tym problemu w stosunku do RXa i pewnie to nie przejdzie
Fajnie by było zobaczyć jedną jeżdzącą RX8 20B a co dopiero kilka, chłopaki działajcie a na pewno się uda. Ja bardzo bym chciał żeby to auto miało swoją premierę np na JAPFEST to by było coś w zeszłym roku wankle były dosyć mocno zauważone może i w tym roku się uda trzymam kciuki.