Wiem. Kolega mi podpowiedziaĹ Ĺźeby zamontowaÄ coĹ co bÄdzie w miarÄ Ĺatwo przesoftowaÄ gdyby odmĂłwiĹo dalszej wspĂłĹpracy a niestety sprzÄty na androidzie, zwĹaszcza te trochÄ taĹsze maja to do siebie, Ĺźe potrafiÄ zawisnÄ Ä gdy sÄ dĹugo eksploatowane. ChociaĹź jak patrze po forach to nie zauwaĹźyĹem Ĺźeby siÄ ktoĹ uskarĹźaĹ, wiÄc moĹźe nie bÄdzie zĹe
MarcinCK, na forum to bodajĹźe jedynie Przema tak zrobil
Ja rĂłwniez myĹlaĹem ale pojeĹşdziĹem chwile normalnie z tabem i stwierdzeniem ze nie jest mi to az tak bardzo potrzebne
co do tableta to wymiarowo chyba najĹatwiej samsung galaxy
co do gwarancji to ja dlatego kupilem uĹźywany
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
KompletujÄ zestaw do podĹÄ czenia tableta zamiast oryginalnej navi.
tablet samsung galaxy 7 jak rozumiem bÄdzie najbardziej odpowiednim?
Do podĹÄ czenia audio znalazĹem na ebay.uk "grom bt3" ze streamingiem a2d2p oraz portem aux za dosyÄ rozsÄ dnÄ cenÄ, ktoĹ moĹźe miaĹ juz stycznoĹÄ.
Wszystko piÄknie ale zastanawiaĹa mnie jedna sprawa.. czy bÄdÄ mogĹ podĹÄ czyÄ kamerÄ cofania? Mam takÄ nawiercanÄ z nadajnikiem i odbiornikiem fm ale zacholerÄ nie wiem czy pĂłjdzie to z tabletem.
Pozdrawiam
_________________ trzy marzenia speĹnione
1.8 T
2.4 V6
1.3 Rotary
KamerkÄ masz zwykĹÄ co nadaje sygnaĹ (PAL albo inny) i jak nie masz wejĹcia AV in to potrzebne bÄdzie coĹ takiego FEBON100 UVC CVBS grabber card.
NajĹatwiej podpiÄ Ä kamerkÄ usb albo wifi.
Sajew nie masz racji bo kamerka moĹźe byÄ wĹÄ czona caĹy czas a po przez wĹÄ czenie wstecznego (czujnik) zaĹÄ czasz aplikacje kamery na tablecie. Problemem jest to Ĺźe kamerki maja system pod Telewizory a nie tablety (te zĹÄ cza rca). WiÄc masz opcje tego adaptera co zamieni sygnaĹ albo zainstalujesz kamerkÄ internetowa na usb.
Natsu9 caĹa rzecz w tym, Ĺźe w momencie cofania trzeba mieÄ wĹÄ czonÄ aplikacjÄ. TrochÄ to niwygodne. Wiem, Ĺźe kamera zaĹÄ cza siÄ przy podaniu 12v.
W drugim samochodzie mam lusterko z LCD ale trochÄ to "druciarskie"
Tak poza tym masz jakÄ Ĺ konkretnÄ kamerÄ wifi na myĹli?
1.8 T
2.4 V6
1.3 Rotary
ma tam napisane Ĺźe zgodna z androidem, ale kamer masz duĹźo i taĹszych nie wiem czemu akurat wifi jak za parÄ groszy moĹźna na usb i dokupiÄ kabel aktywny.
Pare dni temu juĹź zakupiĹem z Ebay kamerke po Wifi. MaĹa, sprytna, od razu z aplikacja. Co najciekawsze, jeĹźeli aplikacja dziaĹa w tle to po zaĹÄ czeniu 12V na kamerÄ, obraz automatycznie sie wyĹwietla
SĹyszaĹem opinie, Ĺźe kamera wifi ma opoĹşnienia.. Faktycznie ma ale przecieĹź nie bÄdÄ cofaĹ pod Ĺciane z prÄdkoĹcia 20-30 km/h
Bardzo Ĺatwy montaĹź no i bez ciÄ gniÄcia kabli przez caĹy samochĂłd.
natsu9, nie do koĹca jakoĹ widzÄ podĹÄ czanie przez kabel USB, gdy koszty nie zrobiĹy wiÄkszej róşnicy. 100 PLN daĹem za swojÄ kamerÄ z przekaĹşnikiem
Pozdrawiam
1.8 T
2.4 V6
1.3 Rotary
Witam, mam pytanie czy jest mozliwosc , zaĹoĹźenia nawi do wersji bez miejsca w desce rozdzielczej? Jest mozliwe podmienienia samej Ĺrodkowej czÄĹci czy trzeba caĹoĹÄ demontowac?
Snyka
Auto: brak
Wysłany: 2015-03-16, 22:14
Jest opcja by doĹoĹźyÄ ale ceny sÄ roĹźne od 600 - 1000.
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2015-03-16, 23:15
jeĹźeli chcesz ori navi to +wiÄ zka+czytnik dvd do schowka z tyĹu + panel sterujÄ cy i plastik z dziurÄ przy lewarku od biegĂłw ... chyba, Ĺźe tablet wkĹadasz to wystarczy doprowadziÄ +, - i sygnaĹ po stacyjce.