Auto: Mazda Rx-8
Wysłany: 2015-03-04, 18:47 Moj Rexsio ;)
Witam wszystkich forumowiczów jak i miłośników RX-8 jak ze jestem tutaj nowy Chciałbym się z wami wszystkimi przywitać i przedstawić Mam na imię Dawid mieszkam niedaleko Grodziska Wlkp. mam 22 lata . Od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem Rexa Moze troszke o aucie tyle co wiem a mianowicie Siedzi w nim Wydech FOX znawcy niech sie wypowiedzą na jego temat, na osiach założone pierścienie poszerzacze H&R , 18" Felgi. I to raczej na tyle w najbliższych planach mam zamiar zmienić olej wymienić klocki hamulcowe tył oraz w granicach rozsądku ściemnić delikatnie przednie szyby . Czekam tez na wasze sugestie co mozna było było w niej udoskonalić. Z góry dziękuje za propozycje i pozdrawiam
Mazda RX8 192KM
- Rok produkcji: 2005,
- Kolor: Kolor czarny
- Moc: 192 KM
- Silnik: Wankl
- Wyposażenie: brak navi, czujnika ciśnienia powietrza w oponach , tak to myślę ze wszystko jest
_________________ Tirexowiec ; ]
Ostatnio zmieniony przez Dawid 2015-03-04, 20:24, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2015-03-04, 19:45
Przepraszam za gafę ale nie doczytałem jestem nowy na forum jesli czegos jeszcze brakuje proszę pisać Tak koło halogenów poprzedni właściciel założył światła dzienne ale odwrócone ku chłodnicy i w związku z czym dają fajna poświatę.
Panowie mam tez problem nie świeci mi przedni postój oraz oświetlenie tablicy. Co może być przyczyną ?
Wysłany: 2015-03-04, 21:13
Wolałem napisać czego nie ma szybciej :D
Dziękuję za miłe słowa ;p Ale czekam również na jakieś wskazówki odnośnie jakiś modyfikacji co warto zrobić czym się zająć jesli ktoś ma jakieś propozycje chętnie wysłucham i rozważę ;p
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2015-03-05, 09:17
Dawid, Piękna sztuka ... Z mojej strony to się prosi o obniżenie przy tej feldze .. podejrzewam, że trzeba będzie rant rolować ale efekt będzie przekozacki na tym kole
Wydechy FOXa to dobry towar