Auto: RX-8 US High Power
Wysłany: 2014-06-20, 11:31
szwab ;P hehe. Po prawie 10 latach ujeżdzania autek po raz pierwszy zagościło u mnie coś z poza japan... ale póki co jestem mega zadowolony i te auta też potrafią urzekać :D
Wysłany: 2014-06-20, 11:33
No właśnie przyciągnął mój wzrok ten rex z carbo maską ;D No ale panowie zrobiłem za was robotę ukazując nowe cacko więc czekamy na resztę info ;D hehe
Auto: RX8 High Niuter ! Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2011 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-20, 13:28
Mercedesy do mnie przemawiają tylko z logiem AMG , inne są od zwyczajne jakoś mnie nie ciągnie do tej marki , rexa miałeś fajniejszego od tego jak mam być szczery
Wysłany: 2014-06-20, 15:31
Proste że rexiu był fajniejszy ! I ja sam tak uważam ale nie mogłem nim jeździć u siebie po mieście i dlatego wyszło jak wyszło... ( Ale ja się nie dołuję bo w planach mam powrót do rexa tylko muszę troszkę poczekać ...
kicek
Auto: RX-8 R3
Auto: RX-8, Huracan
Wysłany: 2014-06-21, 02:13
Cześć, jestem nowym właścicielem tej madzi ;P za jakis czas wrzuce jakies zdj ale narazie musze niektore rzeczy dopiescic :D Btw. Zna ktoś jakis dobry warsztat w mojej okolicy? Jaslo, Rzeszów, Gorlice.. Z tego co zauważyłem wszyscy posiadacze rx-ow sa z okolic Warszawy Mam jakis dziwny wyciek oleju kolo tylnej osi, wybieram sie w tygodniu do znajomego mechanika, niestety slabo obeznanego w autach tego typu