Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2014-10-28, 01:45
Heehe dziwne ale działa... wóż skutecznie i niedrogo pokonuje kilometry, cóż nie jest to mega szczyt tuningowy (nawet nie miał takich aspiracji) ale ........ jakoś sobie daje radę luke90, powinieneś przeprosić radę rotary JEDI za swoją zuchwałość w pokazywaniu auta ...
Pozdrawiam
Kino ..........................................
Wysłany: 2014-10-28, 06:45
Dlaczego filtra nie wpuścisz w pas przedni ,nie trzeba go specjalnie izolować a mam tam o wiele zimniej ? 2-3 dni zabawy z kabelkami i też by to lepiej wyglądało pod maską ,tą flansze pod aparat pozaokrąglać i jakbyś przeniósł zbiorniczek spryskiwaczy to w ogóle można by poszaleć
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2014-10-28, 08:20
pawelc, dyndał już pod zderzakiem i był cały w błocie i piachu.. wóz jest sukcesywnie odwszawiany i wiele zostało ostatnio zrobione czego nie widać... od połamanych mocować zegarów, przez wymianę wszystkich amorów, przerobienie lampy na eu po zamocowanie i wymianę akumulatora oraz kilka innych pierdół, które są trochę ważniejsze dla bezpieczeństwa od wkręta w klemie... Ponieważ auto służy do użytku codziennego to nie może stać miesiącami w warsztacie .. nie wspomnę już o kosztach takich zbiorów napraw.
luke90, Jak auto naprawdę robi setkę w mniej jak 8s to muszę przyznać, że absolutni nie wiem czym miałby być spowodowany ten wynika ale jak na moc to utrzymałby się na całkiem przyzwoitym poziomie.
Auto: rx-8 k20a3, mazda 6 '02 kombi Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Mar 2015 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2015-03-12, 00:27
Pragnę poinformować wszech radę koleżeńską, że właśnie stałem się nowym posiadaczem tego czarnego "frankesteina" - jak ładnie to autko ktoś kiedyś nazwał...
Działa, jeździ i jak na razie wszystko zgodnie z tym co Łukasz opisywał...
Spełniłem marzenia... Mam rexa, w dodatku z hondowskim silnikiem, które to bardzo lubię, wróciłem z Wawki do Olsztyna za 50zł (lpg) i jestem przeszczęśliwym człowiekiem :D
P.S. Były właściciel okazał się mega pozytywnym gościem, podobnie z resztą jak jego małżonka. Lubię i cenię sobie takich szczerych, pozytywnych ludzi.
WIELKA DZIĘKÓWA i obiecuję, że będę dbał
Wysłany: 2015-03-12, 08:33
No Łukasz to mega fajny gość ... Jako że troszkę ... nawet więcej niż troszkę pomaczałem swoje brudne paluchy w tym aucie będę niejako tęsknił za tym stworem ...
ra-v, Jak będziesz tak "obrzydliwie" i uparcie dbał jak Luke to jeszcze dłuuugo wóz Ci posłuży ... Szerokości miłego latania bokami