Posiadane auto:
- Mazda RX-8
- Rok 2006
- Moc 192km
Siemka wszystkim klubowiczom. JuĹź od prawie pĂłĹtora roku jestem posiadaczem reksa, ĹledzÄ forum na bieĹźÄ co, ale jakoĹ nigdy nie zrobiĹem swojego tematu w "Nasze Auta". No ale chyba dzisiaj nadszedĹ ten dzieĹ, Ĺźeby pochwaliÄ siÄ swojÄ bestiÄ . Najpierw parÄ sĹĂłw o tym jak w ogĂłle zaczÄĹa siÄ moja przygoda z mazdÄ . SzukaĹem dla siebie samochodu przede wszystkim Ĺadnego, rzucajÄ cego siÄ w oko, nietuzinkowego, ale teĹź z wystarczajÄ cym zapasem mocy. JeĹşdziĹem szukajÄ c golfa gti, audi a3, bmw trĂłjki itp. Los chciaĹ, Ĺźe akurat znajoma znajomej sprzedawaĹa czarnÄ ĂłsemkÄ. Od pierwszej chwili zakochaĹem siÄ w tym samochodzie. NaprawdÄ. Wiecie o czym mĂłwiÄ. TwĂłj znajomy, ktĂłry ma stare m3, mĂłwi Ci, Ĺźe objedzie CiÄ na ĹwiatĹach. Ale Ciebie w ogĂłle to nie rusza. Wiesz, Ĺźe i tak twoje rx-8 jest zwyczajnie lepsze
Modyfikacje:
- Nowe opony na lato - Vredestein Ultrac Sessanta 225/45 R18 95 Y XL
- Nowy filtr powietrza
- Catback Exoticspeed R2-T
- BHR midpipe
- Kolektor Toyo (barany)
- Nowe sprzÄgĹo
- Skrzynia 6 biegowa z mocniejszej wersji
- Czarne skrzela na wloty powietrza
I inne rzeczy typu cewki, Ĺwiece, felgi na czarno, ledowe ĹwiatĹa, akumulator ale to chyba nic nadzwyczajnego
W planach:
- Plany to wszystko kwestia pieniÄdzy, ale w najbliĹźszym czasie trzeba siÄ zajÄ Ä blachÄ na tylnych drzwiach, potem moĹźe gwint zobaczymy
A teraz czas na fotorelacjÄ
Zakupiona we wrzeĹniu wyglÄ daĹa tak:
Potem wjechaĹy nowe opony, skrzela i felgi na czarno:
NastÄpnie zmieniono sprzÄgĹo i skrzynie na szĂłstkÄ
Potem zakup z ktĂłrego jestem najbardziej dumny - Kompletny wydech
Dla fanatykĂłw dĹşwiÄku wrzucam filmik (polecam odpaliÄ w 1080p)
NaprawdÄ polecam, tutaj link dla fejsbukowiczĂłw co zostaĹo wykonane w Fabryce BĹysku oraz do peĹnej galerii. Polecam. ChĹopaki robiÄ ĹwietnÄ robotÄ https://www.facebook.com/...67885552&type=1
TakĹźe to by byĹo na tyle. ByĹbym wdziÄczny za opiniÄ, moĹźe jakieĹ pomysĹy co zrobiÄ, co zmieniÄ Wszystkie modyfikacje zostaĹy wykonane w Kojot Garage
Ostatnio zmieniony przez Najmaka 2015-04-06, 16:35, w całości zmieniany 1 raz
Auto Ĺadne, tylko dlaczego czarne skrzela do czarnego auta. Na zdjÄciu to ledwo je widaÄ. To samo jest z felgami.
Bardziej z wyglÄ du podoba mi siÄ ta "po kupnie".
Auto: Mazda rx8
Wysłany: 2015-03-23, 20:55
Wojtex16 napisał/a:
Auto Ĺadne, tylko dlaczego czarne skrzela do czarnego auta. Na zdjÄciu to ledwo je widaÄ. To samo jest z felgami.
Bardziej z wyglÄ du podoba mi siÄ ta "po kupnie".
Uwielbiam ten dĹşwiÄk!! Wygar jest genialny ogĂłlnie fura robi robotÄ! Mi siÄ czarne dodatki podobajÄ , czarny to zdecydowanie najlepszy kolor dla rx8 wiem bo takÄ miaĹem szerokoĹci oby Ci sĹuĹźyĹa