cysio102, poszperaj w necie, elementy z których jest złożony air ride nie pozwala na to żeby prowadzenie samochodu na takim zawiasie było tak stabilne jak w przypadku gwintu, ba nawet serii, ja nie jestem zwolennikiem takiej modyfikacji, bo to kalectwo dla wozu który jest przeznaczony do szybkiej jazdy, fajny efekt wow na parkingach i zlotach, trochę gorzej przy agresywnej jedzie.
tak - tego się spodziewałem - nie można mieć wszystkiego - albo wygląd albo jazda - od pewnego czasu nie mogę sobie z tym poradzić ...
cysio102, przecież rx serii wjedzie wszędzie, nie jest z nią tak źle i nie wygląda jak koza jak masz koło min 18 cali, ja nie wiem gdzie wy mieszkacie, ale mi się nie zdarzyło żebym szurał podwoziem na jakiejkolwiek drodze (nie wspominając szurania po leśnych drogach jak jechałem zawieźć ciocię na grzyby ) raz rx-em na swojej drodze miałem barierę nie do przejechania był to zapadnięty przejazd kolejowy, ale nawet pastuchem bym nie dał rady przez niego przejechać, a jeździłem rx-em po różnych drogach utwardzanych i nie tylko (kiedyś goniłem gościa który mnie pocałował w zderzak po polnych drogach i ani nie szurałem, ani nic nie urwałem ) dojazd do Gronka to dopiero wyzwanie a jakoś jeździ na gwincie i nie narzeka.
chyba nie tylko posłanie, bo jak go raz widziałem to był niewiele większy do tego spaniela, a później jak go widziałem to wyglądał już tak jak na fotkach, chyba że jakiś koks wcina
_________________ Nie jestem mechanikiem,więc moje wypowiedzi nie muszą być fachowe. Ale wiem, że RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Suma sumarum psiaki towarzyszą mi cały czas. Raczej nie pomagają, ale czas umilają. Z racji że w garażu jestem praktycznie co noc, czy to na na chwilę czy na kilka godzin, jest mega.
_________________ -= śpieszmy się poznawać nowych użytkowników RX-8, tak szybko odchodzą ... =-
smieszek
Auto: Opel Astra
Wysłany: 2015-07-26, 20:00
Ja jak grzebie przy swoim starym maluchu (Którego odziedziczyłem w spadku po dziadkach) to pies również zawsze wiernie mi towarzyszy