Witam wszystkich jeszcze raz
Więc i ja postanowiłem zaprezentować mojego ReXa Posiadam go niespełna roczek.
Wersja: Standard -Power
Kolorek: Titanium Gray Mica
Autko w 90% seria i tak pozostanie, moim zdaniem nie ma co tu poprawiać
I troszkę fotek (niestety nie profesjonalnych) już na "zimowych" 17"w jesiennej już scenerii tuż przed atakiem zimy Tu trochę zmieniłem ale same szczegóły A tu ciemno się zrobiło... A tu jesienne porządki trzeba było zrobić A tu taki mały element który wzbudził kontrowersje
Ostatnio zmieniony przez Luk@s 2009-10-23, 22:30, w całości zmieniany 1 raz
Hehe A ta w Avatarze jakoś inaczej wygląda Byłem właśnie bardzo ciekaw tych felg - jak się prezentują
Ale ta w podpisie taka sama
A co do felg to jestem zadowolony że to 17" i oponki profil 50 bo to co się dzieje na łódzkich drogach to jest szok Zrywają dobry asfalt a tam gdzie już prawie się jechać nie da to nic nie robią tylko stawiają ograniczenia do 20 .
Myślałem przez chwilę, że widziałem Ciebie przy hotelu Andel`s w Łodzi w zeszłą sobotę 17 października. Ale tamten Rex nie miał chyba tak zamontowanej rejestracji przedniej jak u Ciebie. Kolor jednak ten sam. Może ktoś inny z forum? :D
Co do opon to w zupełności Ciebie rozumiem. Nie macie najlepszych warunków do jazdy takim autem.
Z forum nie jest ten ReX, ale w Łodzi widuje 3 takie autka. Jedna jak moja, jedna jasnoszara z przytartą prawą stroną i czerwona na Piotrkowskiej prawie zawsze
Z forum nie jest ten ReX, ale w Łodzi widuje 3 takie autka. Jedna jak moja, jedna jasnoszara z przytartą prawą stroną i czerwona na Piotrkowskiej prawie zawsze
Twój kolor był. W sumie może i Ciebie widziałem tylko nie zwróciłem uwagi na tą rejestrację z przodu. Otumaniony byłem.
Ten ReX też ma tak zamontowaną tabicę jak u mnie. A ja to raczej jednak nie byłem. (żółtego ReXia na pewno bym zobaczył )
Nie miałem przy sobie Rexa wtedy także nie miałeś możliwości mnie zobaczyć. Ale jak około 10-11 rano w sobotę kręcisz się przy Andelsie i Manufakturze to byłeś Ty.
ReXio na święta (jeszcze przed atakiem zimy) dostał nowe świece, zmieniłem płyn w chłodnicy bo wiadomo mrozy szły , filtr kabinowy i jak przystało na RX'a nową dawkę Dexelii + filtr oleju