BartCorby
Auto: RX8 KURO
Wysłany: 2012-03-17, 09:18 Moja Madzia
Witam - Jak juz wczesniej pisalem jestem posiadaczem Madzi od niespelna 1 miesiaca, jestem pod wielkim wrazeniem tego malenstwa - Jest to wersja KURO 231KM 2007r nie wiem czym sie rozni od innych modeli poza kolorem Piano Black heh spalanie hmmm no coz nie udalo mi sie zejsc ponizej 17L w miescie, na trasie nie mialem okazji przetestowania mojej madzi ze wzgledu na brak czasu. zamieszczam kilka fotek mojej Kobietki
Pany co wy tak na te wyspy migrujecie?? kolejna z kierownicą po pogańskiej stronie :D a ja mam takie pytanie, dużo nie brakowało a też bym wylądował w okolicach Cambridge, jaki jest koszt utrzymania rexa w UK?? ile miesięcznie płaci się ubezpieczenia za to auto?? słyszałem że sporo.
Auto: **MAZDA RX8** Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Lut 2011 Skąd: PL > UK
Wysłany: 2012-03-17, 23:29
BartCorby, piekna
Mike, ja place 1200 funciakow ubez. za rok a rok temu placilem 1500 no i dochodzi 260 funtow podatek drogowy (za rok) plus 1.55 funta za litr V-Powera w Shellu
Auto: **MAZDA RX8** Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Lut 2011 Skąd: PL > UK
Wysłany: 2012-03-18, 22:38
stramer napisał/a:
lukx napisał/a:
ja place 1200 funciakow ubez. za rok a rok temu placilem 1500
To jest jakiś pakiecik czy samo OC?
mozna to nazwaz pakiecikiem (AC i OC) w anglii niewazne kto spowoduje wypadek oboje traca znizki
jezeli masz ponad 3 lata bezszkodowej jazdy wtedy mozesz ubiegac sie o ich ochrone i tym samym ich nie stracisz ale nie wiem dokladnie jak to dziala trzeba by poczytac